1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAHU NIMEL I Hingamisharjutus, mis aitab jääda rahuseisundisse
RAHU NIMEL I Hingamisharjutus, mis aitab jääda rahuseisundisse

RAHU NIMEL I Hingamisharjutus, mis aitab jääda rahuseisundisse

Tasakaalukeskuse hingamisterapeut ja raamatu „Hinga ja ela!“ autor Monika Palm rõhutab, et praegu on väga oluline jääda oma sisemise rahu platvormile, mis tahes olukorras, et säilitada sisemine selgus ja võime asju kõrvalt vaadata. Mitte lasta haarata end hirmudest, muretsemisest, vihast, kurbusest. Lubada endal näha laiemat pilti.

Ta selgitab, et nii saab iga inimene panustada energeetilisel tasandil helgematesse muutustesse.

Kuidas seda teha? „Kasuta selleks kõige lihtsamat ja kättesaadavamat vahendit – oma hingamist. Isegi ainult oma hingamise jälgimine aitab olla rohkem kohal iseendas ja jääda suuremasse rahuseisundisse. Nii saad olla teenäitajaks pimedusest valgusesse,“ ütleb ta.

Hingamisharjutus päeva päikselisemaks muutmiseks:

  • Hommikul ärgates jää veel hetkeks vaikselt lamama. Sule silmad. Hinga sisse, jälgides tähelepanelikult, mis tunnetus tekib, kui õhku enda sees hoiad. Aeglaselt välja hingates kujute, et hingad välja säravat kuldset valgust.
  • Jätka hingamist rahulikult sisse ja välja hingates. Seejuures visualiseeri järjest laienevat kuldset valgust, mis mähib endasse kogu sinu keha ja levib kaugemale, täites kogu toa.
  • Kümble selles soojas päikeselises valguses, naudi seda, tunne end energilise ja puhanuna. Tee seda harjutust umbes 5 minutit. Ava oma silmad ja tõuse aeglaselt üles, tõotades tuua oma päeva võimalikult palju valgust.
  • Ütle päeva väestamiseks: ”Minu päev tuleb päikeseline, kerge, rõõmus ja helge.”

Raamatu “Hinga ja ela” saab tellida Apollo ja Rahva Raamatu e-poest!

Head Uudised GoodNews