1. Avaleht
  2. Hingele
  3. RAAMATUSOOVITUS! Kuidas võtta ühendust kaitseinglite ja vaimsete teejuhtidega?
RAAMATUSOOVITUS! Kuidas võtta ühendust kaitseinglite ja vaimsete teejuhtidega?

RAAMATUSOOVITUS! Kuidas võtta ühendust kaitseinglite ja vaimsete teejuhtidega?

Kuidas võtta ühendust kaitseinglite ja vaimsed teejuhtidegaKõigil meil on vaimsetest abimeestest koosnev tugigrupp. Nad on juba teie juures ning kaitsevad ja juhendavad teid vaevumärgatavalt. Aga kui te teete teadlikult tööd selle nimel, et hakata nendega suhtlema, avate end uutele võimalustele. Vaimsete teejuhtide ja kaitseinglite abiga leiate sisemise jõu, saate üle sõltuvustest ja haigustest, leiate vastused tähtsatele küsimustele ja võite avastada endas nii mõnegi varjul olnud loova ande.

Raamat “Kaitseinglid ja vaimsed teejuhid” võtab kokku menuautor Richard Websteri eluaegse huvi vaimsete teejuhtide ja kaitseinglite suhts. Raamat on tihedalt läbi põimitud tema isiklikest kogemustest, kuid annab sõna ka paljudele teistele, kellel on olnud oma ingellike ja vaimsete abimeestega märkimisväärseid kokkupuuteid. Lisaks uurib Richard Webster käesolevas raamatus nimetatud müstiliste olendite ajaloolist tausta ja neid puudutavaid uskumusi.

Selleks et luua oma teejuhtidega otsene, teadlik kontakt, pole teil vaja olla selgeltnägija ega ülemäära intuitiivne. Raamatus toodud lihtsad juhised aitavad teid samm sammu haaval läbi selle protsessi.

Head Uudised GoodNews