1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Vaimne teejuht ja õpetaja Sudheer P. Niet: enesehüpnoos on üks tähtsaim vahend spirituaalses arengus
Vaimne teejuht ja õpetaja Sudheer P. Niet: enesehüpnoos on üks tähtsaim vahend spirituaalses arengus

Vaimne teejuht ja õpetaja Sudheer P. Niet: enesehüpnoos on üks tähtsaim vahend spirituaalses arengus

Sudheer P.Niet-3Kursus “Enesehüpnoos sügavaks meditatsiooniks” toimub sel aastal juba kolmandat korda Sudheer P. Nieti juhendamisel 13.-19. aprillini Tallinnas, OSHO Meditatsiooni Keskuses.

“Enesehüpnoos on üks tähtsaim vahend spirituaalses arengus. Enesehüpnoosi abil võite muuta mõistuse oma sõbraks, kes toetab teie meditatiivset elu. Tundes vajadust liikuda probleemi juurest kogu teadlikkuse juurde, rahulolematusest ja närvilisusest sisemisse vaikusesse, murelikkusest imetlusse, on siin abiks enesehüpnoos,” kommenteeris kursuse taotlust Sudheer.

“Kursusel õpite lõdvestuma, vabanema minevikust ja austama ning armastama iseennast. See on väga praktiline vahend igapäevaeluks, mis aitab saavutada kontakti oma sisemise vaikusega mistahes ajal, kui seda vaid soovite; minna sügavamale vaikusesse meditatsioonis; tervenemiseks; sisemise rahu ja heaolu säilitamiseks keset kiiret ja pingelist olukorda. Õrna ja armastava veenmiskunstiga leiavad lahenduse sügaval alateadvuses talletatud vastuolud ja mured. Sisemise heaolu ja rahu saavutamisega muutuvad nii igapäevaelu kui mediteerimine. Kui teie mõistus kogeb mediteerimise väärtust, hakkab ta teiega koostööd tegema, aidates teis iseennast ära tunda ja nautida elu salapära,” rääkis Sudheer.

Meditatsioon põhineb Osho poolt soovitatud juhtnööridel.

Kursuse lõpus saavad kõik osalejad omale audiovisuaalse materjali, mis aitab enesehüpnoosiga jätkata iseseisvalt.

Lisainfot leiab SIIT!

Tasuta tutvustusõhtu juhendajaga toimub 08.04.2015, algusega 19:30 Tallinnas Osho Meditatsiooni Keskuses (Pargi 35, Nõmmel). Tutvustusõhtu on kõigile tasuta! Eelnev registreerimine on vajalik. Registreerida saab SIIT!

VAATA VIDEOT!

Monika Kuzmina

Head Uudised GoodNews