1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Õpi helide tervendavat jõudu: novembris toimub heliteraapia baaskursus
Õpi helide tervendavat jõudu: novembris toimub heliteraapia baaskursus

Õpi helide tervendavat jõudu: novembris toimub heliteraapia baaskursus

Helimeditatsioonid, massaažid, lamamiskontserdid on saanud osaks igapäevaelust. Paljud inimesed on avastanud enda jaoks selle imelise ja jätkusuutliku tervendamis- ja meditatsiooniviisi. 6.-7. novembril toimub Tervendavate Helide keskuses heliteraapia baaskursus, mis aitab helide maailmas veel rohkem sügavuti minna.

Mis on heliteraapia?

Heliteraapia on iidne tervendusmeetod elukvaliteedi parandamiseks, muutunud seisundi saavutamiseks ja vaimseks kasvuks.

Heliterapeudid Lilia Märtmaa ja Denis Vinogradov selgitavad, et kaasaegne teadus leiab palju tõendusmaterjali selle kohta, kuidas heli ja muusika meie elusid võimsalt mõjutavad. Kaasaegses meditsiinis rakendatakse üha rohkem heliteraapia põhimõtteid.

Heliteraapia seminaril saab juhatuse helimaailma ning veeta oma päev tervendavates vibratsioonides.

“See kursus on meie otsingute ja aastatepikkuse kogemuse tulemus. Tutvud mitmete autoritehnikate ja väljatöötatud meetoditega selliste heliteraapiainstrumentide kasutamisel nagu: gongid, helikausid, šamaanitrumm, didgeridoo, parmupill, handpan, helihargid ja palju muud. Väga oluline heliteraapia instrument on ka meie enda hääl, toonimine ja ülemhelide laulmine,” räägivad nad.

Õpetajad rõhutavad, et loomulikult tuleneb meisterlikkus harjutamisest, kuid sa üllatud, kui paljusid instrumente saad mängida intuitiivselt, noote tundmata. Nad kinnitavad, et ka algajad saavutavad kohe kauni heli, mis julgustab asjaga edasi tegelema.

Saad teada, kuidas neid instrumente kasutada:

  • lõõgastumiseks ja helimeditatsioonide ning kontsertide läbiviimiseks
  • enda ja lähedaste tervendamiseks
  • mediteerimiseks
  • ruumi energeetiliseks puhastamiseks

“Kui Sul pole veel oma instrumente, saad teada, kuidas teha õigeid valikuid, millele tähelepanu pöörata. Meil on mitmeid instrumente proovimiseks ja kohapeal müügiks,” räägivad nad.

Seminar koosneb teoreetilisest osast, mille käigus tutvutakse erinevate heliteraapia teooriatega, kuid peamine on praktika ja õppimine läbi omaenda kogemuse.

Programmis:

  • Tutvumine heliteraapia põhialustega.
  • Heli mõju erinevatel tasanditel – füsioloogiline, psühholoogiline ja spirituaalne.
  • Ülevaade heliteraapia erinevatest meetoditest ja nende omadustest: gongiseansid, helimassaaž, töö häälega kui kõige taskukohasem teraapiavahend.
  • Muusikariistad heliteraapiaks.
  • Minitöötoad võimsaima heliteraapiainstrumendi gongi mängimisest.
  • Helimeditatsioonid – teie isiklik kogemus nii vastuvõtja kui läbiviijana
  • Individuaalse seansi ja grupimeditatsiooni ülesehitus.

Õpetajad sõnavad, et pärast koolitust oled omandanud mitmesuguseid meetodeid heliteraapiainstrumentidega suhtlemiseks, õpid neid kasutama mediteerimiseks ja tervendamiseks. Saad neid teadmisi kasutada iseseisvalt individuaalses töös ja töös rühmadega.

Rohkem infot leiab Facebookist!  

Head Uudised GoodNews