1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Urmas Sõõrumaa
ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Urmas Sõõrumaa

ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Urmas Sõõrumaa

Õnnekoolitaja Dali Getter Karati, Star FM-i ja GoodNewsi saade “Õnnevale(m) on eetris pühapäeval kell 11-12 ning sedapuhku jagab oma õnnevalemit ärimees ja Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa.

Õnnevale ja õnnevalem

Raadiosaates “Õnnevale(m)” esimeses saates käis külas staarkoolitaja Peep Vain, kes jagas oma teekonda õnneni. Sel nädalal on saate külaline ärimees Urmas Sõõrumaa, kes peab lugu nii vaimsest kui füüsilisest arengust ning nimetab end elukunstnikuks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Dali Getter Karat uurib saates välja, millised on saatekülaliste kõige õnnetumad ja õnnelikumad hetked, mis neid päriselt õnnelikuks teeb, kas ja kuidas vaimsed kukkumised kasvatavad, kuidas eluraskustest õppida ja mis on kõige olulisem õnnevale(m).

Sõõrumaa arvab, et üks suurimaid õnnevalesid, mis me endale räägime, on see, et maailm on meie hädades süüdi ning meil puudub kontakt om sisemaailmaga. Õnnevalemiks on aga see, et oleme siin! Ta usub, et igas asjas on midagi head, igas valus on midagi head ning igas mõttes ja tundes on varjul midagi sügavat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

Õnne saladused

Raadiosaates “Õnnevale(m)” jagavad avaliku elu tegelased, enesearengunõustajad ja terapeudid ausalt oma kukkumisi ja tõusmisi ning arutavad selle üle, mis on õnne valem.

Saade pakub ausat arutelu, mis on inimeste eludes halvasti, mis on hästi ja kuidas sellest kõigest õppida ja parema inimesena elus edasi minna.

Jutuks tuleb, mis on olnud saatekülaliste kõige õnnetumad hetked, mis teeb neid õnnelikuks ning kuidas vaimsed kukkumised kasvatavad. Muidugi antakse kuulajatele nõu, kuidas elada paremat elu iga päev ja iga hetk.

“Õnnevale(m)” on eetris raadiojaamas Star FM pühapäeval kell 11.

 

Head Uudised GoodNews