1. Avaleht
  2. Hingele
  3. ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Ants Rootslane
ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Ants Rootslane

ÕNNEVALE(M) I Õnnekoolitaja Dalí Getter Karati saates “Õnnevale(m)” Star FM-is on külas Ants Rootslane

Õnnekoolitaja Dali Getter Karati Star FM-i saade “Õnnevale(m)” on eetris pühapäeval kell 11-12 ning sedapuhku jagab oma õnnevalemit Ants Rootslane.

Õnne valem on olla elus ja tunda sellest rõõmu!

Raadiosaates “Õnnevale(m)” eelmises saates käis külas näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp, kes tsiteeris õnnevalemi puhul Vigala Sassi – õnne valem on lihtsalt olla elus ja sellest rõõmu tunda. Rita soovitas olla alati õppija ja õpetaja – teadvusta, et sa kogu aeg õpid ja oled kellegi jaoks õpetaja. Koge ja kogu kogemusi. Lisaks andis nõu, et kui oleme oleme kõik tasakaalus, rõõmsad ja õnnelikud, tõstame sellega Maa vibratsiooni. Seega on meie vastutus olla õnnelik ja oma õnne jagada!

Õnn ja õnnetus on kui aasal tantsivad lapsed

Homse saate külaline Ants Rootslane võrdleb õnne ja õnnetust kahe väikse lapsega, kes tantsivad aasal käest kinni. Aasal võib sadada vihma, müristada või paista päike.

Rootslane ütleb, et tal pole küll elus kindlat õnnevalemit, ent üks kindel asi siiski on – olla iseenda suhtes võimalikult aus. Ta on kindel, et kui me petame iseend, lähme endast nii kaugele, et ei ole enam võimalik luua adekvaatset ühendust ning suhe iseendaga muutub järjest kaugemaks. Kui aga olla iseenda suhtes aus, isegi halvas, teeb see vabaks ja tekitab rahulolu.

Enim teeb Rootslast õnnelikuks elulistel teemadel sõbraga vestlemist – päriselt arutada asju, genereerida mõtteid, arutada valukohti ilma hukkamõistmiseta.

Veel soovitab Rootslane, et kui soovid elus kuskile jõuda, ära mõtle sellele, kuhu sa jõuad, vaid tee midagi, mis pakub ühiskonnale väärtust, loo harmooniat ja tasakaalu, aita inimestel paremini toime tulla ja arengusse minna. Kui annad ühiskonnale ja ei oota midagi vastu, märgatakse seda ka kõrgemalt poolt ja hakatakse sulle tagasi andma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Õnnevale(m) (@starfmonnevalem)

“Õnnevale(m)” on eetris raadiojaamas Star FM pühapäeval kell 11.

Head Uudised GoodNews