1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. ÕNNEKOOLITUS I Tõsta tunnise õnnekoolitusega oma õnnetaset!
ÕNNEKOOLITUS I Tõsta tunnise õnnekoolitusega oma õnnetaset!

ÕNNEKOOLITUS I Tõsta tunnise õnnekoolitusega oma õnnetaset!

Dalí Getter Karat on õnnekoolitaja, autor, podcaster, vaimse teekonna mentor ja motivatsioonikõneleja. Ta teeb kursuseid ja koolitusi, juhendab inimesi grupis ja individuaalselt elama tasakaalustatud ning õnnelikku elu, on õnne temaatika aktivist ning veab kahte podcasti – Dalí podcast ja Alkeemia podcast.

Lisaks sellele on ta ka copywriter, kaaslane ägedale mehele ning ema vingele pojale. Dalí Getter Karat on loonud õnnekoolituse. Kuidas siis olla iga päev natuke õnnelikum?

Eesmärk muuta maailm natukene paremaks kohaks

“Kui ma istusin ükspäev kodus ja vaatasin aknast välja, siis kõik, mida ma nägin, oli pimedus. Vihma sadas ja rõske oli. Kui ma vaatan uudiseid, siis näen väga palju negatiivsust, hirmutamist ja seda, et inimesed on ärevuses, teadmatuses ja rahulolematud. Mõtlesin anda väikse panuse muuta seda maailma natukenegi paremaks kohaks,” räägib Dalí Getter Karat, miks otsustas luua õnnekoolituse.

Mõtlesin anda väikse panuse muuta seda maailma natukenegi paremaks kohaks.

Tund aega videot sellest, kuidas olla iga päev natuke õnnelikum

Dalí Getter Karat jagab koolitusel erinevate õnneuuringute põnevamaid tulemusi ja kuidas sa saaksid väga lihtsate, praktiliste ja igapäevaste harjutustega tõsta omaenda õnnetaset, olenemata sellest, mis toimub väljaspool keskkonnas.
“Loodan, et muudame üheskoos ühiskonna natuke rõõmsamaks, helgemaks ja kergemaks!” ütleb õnnekoolitaja.

Rohkem infot leiab Õnnekoolitus.ee

Head Uudised GoodNews