1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Mehelt naisele: õhtu konstellöör Heldo Korbega
Mehelt naisele: õhtu konstellöör Heldo Korbega

Mehelt naisele: õhtu konstellöör Heldo Korbega

Rännakule põnevasse sisemaailma viib 4. märtsil Heldo Korbe.

Korraldaja Konstellatsioonid iga kuu esimesel esmaspäevaõhtul kohtutakse ühe karismaatilise ja huvitava elukogemusega mehega, kes on valmis oma mõtteid, märkamisi ja kogemisi elu, armastuse, seksuaalsuse, naiste, tervise ja heaolu kohta ka teistega jagama.

Enda konta ütleb Heldo: “Olen 45 aastat elanud seda elu. 30 aastat kulgenud enese avardamise rajal. Viimased 10 aastat olen tegutsenud konstellatsioonimaailmas. Olen rännanud siin- ja sealpool piire, et taibata, miks siin olen ja mis tegelikult toimub.

Sellel õhtul räägin konstellatsioonimaailmast ja teen ka nähtavaks seda, mis meid kõiki puudutab. Teeme ka miskit praktilist, et igaüks saaks enda jaoks midagi päriselt olulist kogeda.“

Konstellatsioon on intuitiivne grupimeetod, mis võimaldab näha suuremat pilti enda tegelikkusest ja alateadlikest dünaamikatest. Seda saab kasutada suguvõsa mõjude avastamiseks ja tervendamiseks läbi seitsme põlve. Oma isiksuse ja hingevahelise parema ühenduse loomiseks. Sisemise lapse tervendamiseks. „Kõike, mida oleme teadvustanud, saame ka tervendada!” ütleb Korbe.

Rohkem infot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews