1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. VEEBIKURSUS I Kuidas kirurgilise sekkumiseta noorem välja näha?
VEEBIKURSUS I Kuidas kirurgilise sekkumiseta noorem välja näha?

VEEBIKURSUS I Kuidas kirurgilise sekkumiseta noorem välja näha?

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistik tõdeb, et ilutööstus on meiega manipuleerinud ja sidunud meie väärtused välise väljanägemisega. „Teame, et oled proovinud kõiki kreeme, seerumeid ja hooldusi ning ei näe ikka püsivaid muutusi. Kuigi need võivad tunduda kiire lahendusena, on teaduslikult tõestatud, et kreemid ja seerumid ei saa meie vananemisprotsessi elimineerida,“ ütleb ta ja lisab, et nägu ei tohiks olla mõjutatud turundamisest, kreemidest ega ka valulikest protseduuridest. Näojooga on pikaajaliste tulemustega, 100% looduslik meetod, kuidas aeglustada vananemist ja olla kõrge eani särava nahaga.

Loodusterapeut korraldab 13.-27. veebruaril 4-nädalast e-kursust „10x nooremaks kirurgilise sekkumiseta”. Koos sõbraga osaledes saab teise pääsme tasuta kaasa koodiga sõbraga_koos.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Helen Tulp

Mai-Liis rõhutab, et sinu nägu ei tohiks olla mõjutatud turundamisest, kreemidest ega ka valulikest protseduuridest. Näojooga on pikaajaliste tulemustega, 100% looduslik meetod, kuidas aeglustada vananemist ja olla kõrge eani särava nahaga.

Ta selgitab kursusel, kuidas:

  • luua sile ja tõstetud laup;
  • likvideerida rippuvad silmalaud,
  • vähendada kanavarbaid või vabaneda tumedatest silmaalustest;
  • luua naeratus, mis sulle endale meeldib;
  • tervitada oma ilusat kaelajoont;
  • jätta hüvasti topeltlõuaga.

Kursus kestab 4 nädalat ja igas nädalas tuleb sooritada 7 harjutust päevas ehk kokku 28 harjutust. Igal nädalal on kindlad 7 harjutust, mida korratakse 7 päeva. Mai-Liis selgitab, et kordamine aitab tehnikat omastada ja kursuse lõpus teha harjutusi juhendamiseta täpselt seal, kus sul need parasjagu meelde tulevad.

Lisaks on igal nädalal üks kindel ülesanne, millele palub Mai-Liis pühendada 20 minutit. „See aitab mõista mustreid ja harjumusi, mis siis kas toetavad sind või hoopis teevad sulle liiga,“ põhjendab ta.

Tagasiside kursusel osalenutelt:

  • “Väga mõnus rutiin!” – Annely
  • “Mulle väga meeldib, kui põhjalikult ja süsteemselt oled kursuse kokku pannud!” – Nele
  • “Mulle on alati see mõte meeldinud, kuna olen mõelnud, et oskan vananeda ilma välise sekkumiseta. Olen tänulik, et on võimalik osaleda sellisel kursusel ja anda endale see võimalus. Aitäh.” – Helle

Sündmuse kohta leiad lisainfot Facebooki lehelt!

Head Uudised GoodNews