1. Avaleht
  2. Jooga ja meditatsioon
  3. Joogaõpetaja Mai-Liis Kivistikul alustab uus joogagrupp
Joogaõpetaja Mai-Liis Kivistikul alustab uus joogagrupp

Joogaõpetaja Mai-Liis Kivistikul alustab uus joogagrupp

MaiWistik brändi looja, loodusterapeut ja joogaõpetaja Mai-Liis Kivistikul alustab 13. märtsil Teadvusteraapia keskuses uus joogagrupp. M.A.I jooga ehk Ma Armastan Iseend jooga põhineb Vinyasa joogal. See on treening, mille sisuks on katkematus voos liikumine ühest asendist teise arendades nii lihasvastupidavust, paindlikkust ja tasakaalu.

Mai-Liis Kivistik. Foto: Airi Leon

Tundi iseloomustab teadlik merekohina ehk ujjayi hingamine. Mai-Liis selgitab, et tegemist on aktiivse treeninguga, mis alati lõppeb meditatsiooniga. Esimeses pooles tõstetakse pulssi ja liigutakse yang energias ning teises osas venitatakse yin energias. Lõpetatakse ravimtaimede sõnumitega ning erilise meditatsiooniga.

Mai-Liis on üle 10 aasta tegelenud tippspordiga, võistlustantsuga, seejärel õppinud arvukatel joogakoolitustel nii Eestis kui ka välismaal. Ta nimetab end elukestvaks õppijaks. Ta on läbinud erinevaid jooga- ja tervisealaseid koolitusi alates 2013 ja omab rahvusvahelist joogatreeneri paberit RYT 200 ning lisaks on täiendanud end yin-jooga, lastejooga ning näojooga valdkonnas.

MAI jooga

  • Rohkem infot SIIT!
Head Uudised GoodNews