1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LASTE JOOGA I Kristiines toimub koolivaheaja puhul Räägu pargis laste jooga
LASTE JOOGA I Kristiines toimub koolivaheaja puhul Räägu pargis laste jooga

LASTE JOOGA I Kristiines toimub koolivaheaja puhul Räägu pargis laste jooga

Kolmapäeval, 27. aprillil toimub koolivaheaja puhul Räägu pargis üritus nimega „Laste Mänguline Jooga“

Laste mängulise jooga üritus toimub hubase Räägu pargi värskes õhus. Kavas on põnevad mängulised harjutused lastele ja väike piknik. Koolivaheajal soovivad korraldajad keskenduda laste võimalustele värskes õhus huvitavalt aega veeta. Lastejooga tundide üks paljudest eesmärkidest on hooliva kogukonna ja toetava kodu-kool-laps keskkonna loomise toetamine.

Foto: Freepik.com

„Alanud koolivaheajal rõhume tegevustele värskes õhus, ning pakume lastele võimalust turvaliselt ja lõbusalt aega veeta teiste noorte seltsis, jooga õppimine ja sellega hilisem tegelemine mõjub positiivselt vaimsele ja füüsilisele arengule,“ selgitab Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ja kutsub kõiki huvilisi Räägu parki joogaga tegelema. „Samuti suunab see noored tulevikus tervislikumate eluviiside juurde,“ lisab linnaosavanem.

„Jooga võiks laste igapäevaelus olla sama elementaarne kui hambapesu,“ kutsus Laste Jooga Stuudio esindaja Kristel Paimla tegevustega liituma.

Foto: Freepik.com

Lastejooga korraldajateks on Laste Jooga Stuudio, Kristiine Linnaosa Valitsus, ning rahastust üritusele pakkus Norway Grants. Räägu park asub aadressil Nõmme tee 52 ja rohkem infot ürituse kohta leiate kodulehelt ning Kristiine Linnaosa Valitsuse Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews