1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Kontsertrännakul “Äratundmine” saab pikutada, päriselt süveneda või lihtsalt olla
KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Kontsertrännakul “Äratundmine” saab pikutada, päriselt süveneda või lihtsalt olla

KUULA RAADIO ELMARI HOMMIKUJUTTU I Kontsertrännakul “Äratundmine” saab pikutada, päriselt süveneda või lihtsalt olla

Raadio Elmari hommikujutus rääkis vokalist ja helilooja Kadri Voorand kes astub üles 26. veebruaril koos Ingrid Joya Tsireliga mõnusal kontsertrännakul “Äratundmine”, mis on hoopis teist sorti kontsert ja kus võib rahulikult pikutada, soovi korral isegi magada. Kadri selgitas, et nad soovivad, et inimesed oleksid kontserdil täpselt nii nagu neile sobib – kui tukk tuleb peale, on okei jääda magama ja ei pea istuma viisakates riietes, vaid lihtsalt tundma end mugavalt. Ka ei pea lugude vahel plaksutama, vaid üks lugu läheb teiseks üle, loo vestlemine läheb üle muusikaks ja nii edasi.

Kadri Voorand ja Ingrid Joya Tsirel. Foto: Karoliina Kreintaal

Kadri selgitas, et nad soovivad, et inimesed oleksid kontserdil täpselt nii nagu neile sobib – kui tukk tuleb peale, on okei jääda magama ja ei pea istuma viisakates riietes, vaid lihtsalt tundma end mugavalt.

Mõistagi ei pea kohale tulema enda patjade ja madratsitega – Adilas on olemas mõnusad madratsid, padjad ja toolid. Kohapeal saab juua kakaod ja teed ja on mõnus õhkkond. Küll aga ei ole ruum kummist, seega väga palju inimesi tulla ei saagi ning tasuks piletite ostmisega kiirustada. “Oleme mõelnud sellele, et igaühel oleks oma ruum ja mõnus olemine, et rahulikult laule kuulata, süveneda või lihtsalt olla,” ütles Kadri.

Oleme mõelnud sellele, et igaühel oleks oma ruum ja mõnus olemine, et rahulikult laule kuulata, süveneda või lihtsalt olla.

Kadri Voorand. Foto. Karoliina Kreintaal

Kadri sõnas, et kasutab ka kõige südamelähedasemaid olemasolevaid laule, aga suurem osa luuakse kohapeal selles tundes, mis tekib. Ta lisas, et kui tunne kestab kauem kui 3,5 minutit, mis on originaalne ühe loo pikkus, hoiab ta seda tunde puhul ka 15-20 minutit, ehk arendab seda mõtet ning võtab koos publikuga aega selles tundes mõnuleda.

KUULA RAADIO ELMARI INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews