1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TANTSUGA EKSTAASI I 18. veebruaril toimub Adilas minifestival Ekstaas, kus tähistatakse rõõmu ja armastust
TANTSUGA EKSTAASI I 18. veebruaril toimub Adilas minifestival Ekstaas, kus tähistatakse rõõmu ja armastust

TANTSUGA EKSTAASI I 18. veebruaril toimub Adilas minifestival Ekstaas, kus tähistatakse rõõmu ja armastust

18. veebruaril toimub Adila heaolu- ja puhkekeskuses suur Ekstaas, mis võtab korraldaja Keijo Tismuse sõnul sedapuhku lausa minifestivali mõõtu, kuna väärtuseloojaid on sündmusel palju. Selle Ekstaasiga tähistatakse armastust, rõõmu ja Keijo sünnipäeva! Ekstaasi eesmärk on tantsides suunduda aina rohkem enda südamesse ja sellel õhtul kogetakse midagi maagilist, mis taastab ühenduse ja loob kontakti iseendaga. Rännak toetab osalejate imelist olemust ning aitab hoida südamed avatuna!

Ekstaasi eesmärk on tantsides suunduda aina rohkem enda südamesse ja sellel õhtul kogetakse midagi maagilist, mis taastab ühenduse ja loob kontakti iseendaga.

Foto: Erakogu

Mida minifestivalil pakutakse?

Õhtu algab tervisliku eliksiiriga – kakaoga, mida kõigile tervitusjoogiks pakutakse. Kakaotseremoonia laseb ennast ja oma olemust õnnistada, toetab ja avab südant ning aitab algolemusel paremini välja tulla. Tseremoniaalset kakaod serveerib Carolin Ligi.

Kakaotseremoonia laseb ennast ja oma olemust õnnistada, toetab ja avab südant ning aitab algolemusel paremini välja tulla.

Foto: Erakogu

Pärast tseremoniaalset kakaod liigutakse sujuvalt edasi ekstaatilisele tantsule. Muidugi pakutakse vahepalaks ka kergeid snäkke ja vett, et jaguks energiat öösse tantsida. Tervitusjoogi ja tervisliku toiduvaliku eest hoolitseb Hingetoit ehk Julia Anufrijeva.

Ekstaasini viib võimsa energiaga Keijo Tismus ehk DEEJAY K.O. Ägedad Aafrika helid ja mõnusat vibratsiooni tekitavad rütmid aitavad tuua meeletus koguses positiivseid emotsioone. Tants viib rännakule, mille sihtpunktiks on su enda süda!

Ägedad Aafrika helid ja mõnusat vibratsiooni tekitavad rütmid aitavad tuua meeletus koguses positiivseid emotsioone.

Foto: Erakogu

Setile lisavad vürtsi Djembe mängijad Martin-Ott Sülla ja Rauno Vaher.

Helirännak aitab end maandada

Õhtu lõpetatakse maandava helirännakuga, mis viib täielikku lõdvestusse, kus meel saab rahuneda ja keha puhata, et saaks integreeruda kõik see, mille osalejad tol õhtul endas avasid. Helirännakut loovad selle maailma tipud Eestis: ART I AM ehk Artjom Kostjuk ja Simo Santeri Virtanen.

Foto: Erakogu

Sellel õhtul on kohapeal ka Eesti kakaojumal Horre Saluste, näomaalingute looja Fada Wonderland, Igaviku Vägi ehted, Infada Code ehted ja maagialooja Maarja Kroonid.

Foto: Erakogu

16. veebruarini või kuni kohti jätkub, kestab ka eelmüük, kus saab piletid 44 euroga, kohapeal maksab pilet 55 eurot. Kaugemalt tulijatel on võimalus kohapeal ka ööbida.

Kohal on fotograafid Irmeli Rand ja Nele Merisoo, kes toreda õhtu üles pildistavad ning videograaf Kristjan Reinvee, kes paneb kokku aftermovie.

Foto: Erakogu

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews