1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. KINGIIDEE NAISTEPÄEVAKS! “Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele”: naistele on omane püüelda tähenduse ja eesmärgi poole
KINGIIDEE NAISTEPÄEVAKS! “Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele”: naistele on omane püüelda tähenduse ja eesmärgi poole

KINGIIDEE NAISTEPÄEVAKS! “Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele”: naistele on omane püüelda tähenduse ja eesmärgi poole

Kirjastuse Million Mindset taga olev meeskond teab täpselt, mida läheb vaja selleks, et elus läbi lüüa ja millised raamatud on need, mis lugejaid tõeliselt kõnetavad.

Raamatut “Mõtlemist muutes rikkaks” on müüdud üle 70 miljoni eksemplari ja seda on peetud üheks säravamaks allikaks mõtlemise jõust oma elu muutmisel, kuid oma ajastule kohaselt põhineb see enamjaolt mehelikel näidetel. Sellel ja mitmel teisel põhjusel otsustas Sharon Lechter, kes on tunnustatud mentor ja mitmete menuraamatute autor, sealhulgas raamatute “Rikas isa, vaene isa” ja “Kolm sammu kullani” kaasautor, anda välja koos Napoleon Hilli fondiga samasisulise raamatu naistele: “Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele”.

“Mõtlemist muutes rikkaks. Naistele” käsitleb naiste unikaalseid küsimusi pereelust kuni karjääritegemiseni ja sisaldab muu hulgas näiteid Madonnast, Oprah Winfreyst, Margaret Thatcherist, JK Rowlingust, Angela Merkelist, Mary Kay Ashist ja paljudest teistest edukatest naistest, visandades suurema plaani ja nägemuse kõikidele naistele.

Käesolevast raamatust leiab naistele mõeldud 13 sammu eduni läbi erinevate edukate naiste, kes on saanud maailmas üleüldise tunnustuse ja loonud tähendust. Raamat aitab lugejal üles ehitada enda strateegia töölehtede kaasabil, mis aitavad luua eneseusku ja järjepidevust ning rakendada kujutlusvõimet.

Mõned head mõtted raamatust:

See, et naisi kipuvad emotsioonid kannustama rohkem kui mehi, võib tahtejõudu ja harjumusi mõjutada nii positiivselt kui ka negatiivselt. Naine, kes suudab oma emotsioone ja energiat suunata, et keskenduda lõppeesmärgile ja korduvatele tegevustele, mida on vaja soovitud tulemuse saavutamiseks, jõuab tõenäolisemalt eduni.

Alateadvus on nagu arvuti, kus töötab korraga mitu osa. See võtab vastu infot viielt meelelt ja ka mitmest nähtamatust, kuid siiski olemas olevast teadvusesopist. Alateadvus ladustab, korrastab ja süstematiseerib kogu saadud info.

Edasilükkamine on paljude asjade sümptom, sealhulgas kindla suure eesmärgi puudumise tunnus. Aga naistele on omane püüelda tähenduse ja eesmärgi poole. Meil on kaasasündinud vajadus pikkida päevadesse ja tegevustesse tähendust. Selleks on kaks võimalust: kas suhtuda oma igapäevarutiini teistmoodi, nii et see tunduks eesmärgipärane ja suur või leida kiiresti asju, millel on sügav tähendus ja mis sütitavad meid. Kindel eesmärk annabki selle sügava tähenduse. Kui su elueesmärk on kooskõlas ärieesmärgiga, oled peatamatu. Imed alaku!

Head Uudised GoodNews