1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars?
Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars?

Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars?

Õnnekoolitaja ja Access Consciousness vahendaja Kaidi Karilaid selgitab, et Access Bars on stressileevendustehnika – tehnika, mis avab sind rohkem vastu võtma, ajurestart, kõvakettapuhastus, valuvaigisti, lõdvesti, impulss molutamiseks, kui sa veel molutada ei oska, ajuvabalt aju vabaks, maskide mahavõtja, uks iseendani, teadlikkkusele ligipääsu võimendi, lukk ja võti enese avamiseks, rahusti.

Access Bars on stressileevendustehnika.

Tervendav puudutus

“Näpud pähe, mure läheb. Infomüra summuti ja hea tunde ventilaator. Tervendav puudutus. Alkoholi aseaine, sest oled pärast iseennast täis ja pohmakat pole. Nõiarohi. Maagiline muutev puudutus. Looduslik “Monster/redbull/patarei/jne”. Draama antioksüdant. Iseenese narkootikum. Valede desinfitseerija, ebateadlikkuse koristaja, Energizer jne,” kirjeldab ta.

Kaidi selgitab, et inimese peas on 32 punkti, mille õrna puudutamisega vabastatakse kergusega kõik, mis takistab ükskõik mida vastu võtmast. Need punktid sisaldavad kõiki mõtteid, ideid, uskumusi, emotsioone ja arvamusi, mille oled salvestanud kõikide oma elude jooksul.

Kaidi selgitab, et inimese peas on 32 punkti, mille õrna puudutamisega vabastatakse kergusega kõik, mis takistab ükskõik mida vastu võtmast.

Vabasta piirangud

“Iga Barsi seansiga on võimalik vabastada suur hulk piiranguid selles eluvaldkonnas, mis on seotud konkreetse Barsi punktiga. Näiteks tervenemise punkti puudutamise kaudu võivad vabaneda kõik sinu arvamused ja uskumused selle kohta, kuidas sul on võimalik terveks saada või terve olla,” selgitab ta.

See protsess on hellitav ja lõdvestav ning vabastab piirangud sinu nendes elu aspektides, kus oled muutusteks valmis. Bars on üks imeline töövahend oma elus muutuste loomiseks. Enamik inimesi ütlevad, et pärast Barsi seanssi on pea selge ja liigsetest mõtetest vaba.

Enamik inimesi ütlevad, et pärast Barsi seanssi on pea selge ja liigsetest mõtetest vaba.

Vaata lähemalt kodulehelt Kaidikarilaid.com.

Head Uudised GoodNews