1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Kaidi Karilaid: kolm tööriista, mida ei annaks ära ka miljoni euro eest!!
Kaidi Karilaid: kolm tööriista, mida ei annaks ära ka miljoni euro eest!!

Kaidi Karilaid: kolm tööriista, mida ei annaks ära ka miljoni euro eest!!

Siin on kolm vahendit, mis muutsid jõuliselt Kaidi Karilaidi elu, muudavad edasi ja saavad muuta ka sinu oma.

Vaigista hääl oma peas

Kas sul on olnud kunagi tunne, et su mõtted, tunded ja emotsioonid karjuvad su peale ja sõltumata sellest, mida sa proovid teha, ei suuda sa neid vaigistada? Asi on selles, et 98% mõtteid, tundeid ja emotsioone, millest sa teadlik oled, ei kuulu isegi sulle. Sa oled nagu tohutu raadiovastuvõtja, mis korjab üles kõik, mis toimub sinu ümber. Järgmine kord, kui sa tunned ennast masendunult, vihaselt, ärritunult, kurvalt, üksildaselt või sul on raskusi voodist väljasaamisega, sest need tunded on tõeliselt tugevad ja uputavad, küsi see küsimus: “Kellele see kuulub?” Kui sa märkad, et asjad muutuvad sinu maailmas helgemaks, pole see kunagi sinu oma olnud. Ütle lihtsalt: tagastan saatjale.
Ja lase endale BARSI teha.

Muuda oma meelt

Sinu vaatepunkt loob sinu reaalsuse. See, kuidas sa usud, et miski välja ilmub, on see, kuidas see välja ilmub. Hea uudis on, et kui sa muudad oma vaatepunkti, saad sa muuta oma reaalsust. Sa saad hakata muutma oma vaatepunkti elu kohta, öeldes: “Kogu elu tuleb minuni kerguse, rõõmu ja hiilgusega.” Ütle seda 10 korda hommikul ja 10 korda õhtul. Kui meil on vaatepunkt, et elu on täidetud kerguse, rõõmu ja küllusega, siis kergus, rõõm ja küllus ilmuvad välja, sest sinu vaatepunkt loob sulle seda reaalsust.

Sina saad muuta iseenda maailma

Access Consciousnessi (teadlikkusele ligipääsu) vahendid väestavad sind teadma, et sa tead. Sa oled palju suurepärasem ja palju võimsam, kui sa kunagi oled teadvustanud. Hakka teadvustama, et sõltumata millestki/kellestki, mis valiku sa oled teinud, sõltumata sellest, kus sa praegu oled, saad sa täna valida midagi erinevat.

Need kolm küsimust saavad sind juhendada enda kui kingituse avastamisel ja väestada sind valima midagi uut:

  1. Mis on need asjad, mille kohta sa arvad, et ei saa hakkama, aga tegelikult saad?
  2. Kus sa õppisid, et sul peab olema väljapääs, selle asemel, et luua võimalus?
  3. Mis on sinus see kingitus, mille kaotuse korral väheneks maailma imelisus, sest sa oled läinud?

Alati on lootust. Alati on teistsugune võimalus. Maailm saab olla teistsugune koht. Sinu elu saab olla palju suursugusem kui ükskõik, mida sa oled kogenud või isegi lootnud.

🌎Siin on dokumenteeritud informatsioon selle kohta, kuidas Bars vähendab ärevushäireid ja depressooni.
Pane eestikeelsed subtiitrid seadetest.

Head Uudised GoodNews