1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kai Oja värskeim meistriklass „Kiirtee eduni” alustab juba 6. jaanuaril
Kai Oja värskeim meistriklass „Kiirtee eduni” alustab juba 6. jaanuaril

Kai Oja värskeim meistriklass „Kiirtee eduni” alustab juba 6. jaanuaril

Kai Oja alustab 6. jaanuaril meistriklassiga „Kiirtee eduni: kuidas ületada hirmud ja liikuda teadmistest tegudeni”, mis aitab kogeda vabadust ja näitab, kuidas kasutada enda sees olevat potentsiaali ja kuidas läbi süsteemse juhendamise teha suur samm lähemale oma unistuste eluni.

„Mis hetkel oled valmis tegutsema, et saada seda, mida sa tegelikult tahad? Kui kaua sa ootad enne, kui astud esimese sammu? Kui kaua sa ootad, et olla valmis? Millal siis on õige aeg? Kui palju sul aega on? Fakt on see, et õige aeg on nüüd ja praegu,” ütleb Kai meistriklassi kohta, ms on kokku pandud Bob Proctori õpetuste ja Kai isiklike kogemuste põhjal.

Fakt on see, et õige aeg on nüüd ja praegu.

„Me oleme harjumuslikult käituvad olendid ja selleks, et saada elus teistsuguseid tulemusi ja olla õnnelikum, selleks on vaja praeguseid harjumusi ja uskumusi muuta. Selle meistriklassi läbimine muudab sinu paradigmat, mis on kogum sinu uskumustest, mõttemustritest ja harjumustest. Paradigma on see, mis juhib kõike sinu elus: sinu suhteid, sissetulekut, tervist, kui produktiivne sa oled jne,” sõnab Kai.

Me oleme harjumuslikult käituvad olendid ja selleks, et saada elus teistsuguseid tulemusi ja olla õnnelikum, selleks on vaja praeguseid harjumusi ja uskumusi muuta.

„Kui tahad ükskõik millises valdkonnas oma elus näha paremaid tulemusi, siis ainuke viis selleks on muuta paradigmat. Ja just seda siin meistriklassis tegema asume. Kui sa koged oma elus pidevat ringiratast liikumist, üks ja sama muster ilmub pidevalt nähtavale mõnes eluvaldkonnas, siis on see meistriklass just sinu jaoks. Kui sa soovid liikuda oma elus edasi, soovid alustada mõne uue ettevõtmisega või kasvatada oma olemasolevat ettevõtlust, siis on see meistriklass just sinu jaoks,” soovitab Kai.

Edukad inimesed otsustavad kiiresti

Meistriklass kestab kolm kuud ehk 12 nädalat, kokku kohtutakse 13 korda. Kohtumised hakkavad toimuma Zoomis kolmapäeviti kell 19. Meistriklass sisaldab kaht üks ühele vestlust Kaiga, kumbki 30 minutit. Meistriklassiga saab uued teadmised, kuidas enda elu teadlikult luua ja juhised, kuidas neid teadmisi rakendada, saab toetava kogukonna ja uusi tuttavaid, kes mõtlevad sarnaselt. Iga nädal antakse uus tööleht. Osalejate jaoks on privaatne grupp Facebookis. Kõiki veebiseminare on võimalik järelvaadata.

1. nädalal on teemaks „Korra loomine”: miks on see vajalik, kuidas seda luua, teadvuse ja alateadvuse koostöö. 2. nädalal räägitakse „Eesmärgist”: miks ja kuidas seada ning saavutada õigeid eesmärke? 3. nädalal võetakse ette „Edu valem”: mis on edu ja kuidas saada edukaks? 4. nädala teema on „Harjumuste jõud”: kuidas harjumused juhivad elu ja kuidas neid muuta?

5. nädalal tuleb arutamisele „Teadlikkus”. „Sa tead, mida sa tead. Sa ei saa teada seda, mida sa ei tea,” selgitab Kai. 6. nädal kuulub „Hirmude ületamisele”: mis on need kuus põhihirmu, mis elu juhivad? 7. nädala „Andestamise jõud” räägib enesekriitika vaigistamisest, 8. nädala „Autosugestioon” aga eneseusalduse kasvatamisest.

„Peidetud pilt, minapilt, enesehinnang” on 9. nädala teema: kuidas tõsta enesehinnangut? Kuidas luua uus minapilt? Nädal hiljem kõneleb Kai „Universumi seadustest”: kuidas elada vastavuses seadustega ja miks on see oluline? 11. nädala teema on „Küllus”: kuidas luua enda ellu küllust, raha paradigmad. Meistriklassi lõpetab „Andjad saavad, väärtuse võimendamine”, kus räägitakse sellest, kas on võimalik liiga palju anda.

“Peale meistriklassi läbimist oskab osaleja märgata ja suunata oma mõtteid. Ta on muutnud suhtumist iseendasse ja teda ümbritsevasse. Ta on enesekindlam, ennast väärtustavam ja kõrgema enesehinnanguga. Ta tunneb, et tal on rohkem energiat, sest ta oskab paremini oma tegevusi planeerida ja neid ellu viia. Ta tunneb elust ja enda tegemistest rohkem rõõmu. Ta saab aru eesmärgi seadmise vajalikkusest ja teab, kuidas eesmärke saavutada. Tänulik olemine on saanud tema jaoks uue tähenduse ja ta teab, kuidas manifesteerida enda ellu kõike, mida soovib. Ta on saanud vahendid, mida saab kasutada edaspidi igapäevaselt,” ütleb Kai.

Miks just kolmekuuline meistriklass?

Kai on märganud, et erinevad kiirkursused ja väljakutsed on tihti liiga tempokad ja liiga palju informatsiooni sisaldavad. Seepärast alustas ta meistriklassidega, et ühest teemast rääkida nädal aega. Miks? Et tekiks kordamise efekt ja oleks aega süveneda, arutleda ja et see teema saaks omaseks.

Kai Oja. Foto: Teevi Pihlak

„Kuna sinu paradigma on tekkinud kordamiste teel, saab seda ka muuta kordamiste teel. Seda võimalust ma meistriklassis pakungi. Siin konkreetses meistriklassis liigume edasi rahuliku tempoga. Kui sa tunned, et oled valmis rohkemaks, intensiivsemaks õppeks nn edasijõudnutele, siis võta minuga ühendust ja tutvustan sulle Bob Proctori programmi „Tulemuslik mõtlemine”,” lausub Kai.

Kai Oja on eduõpetuste juhendaja, kes juhendab maailma juhtiva eduõpetaja ja inimvõimekuse esiletooja Bob Proctori õpetusi. Ise on ta elanud nende õpetuste järgi kaks aastat ja juhendanud 1,5 aastat. Meistriklassis jagab ta jooksvalt oma kogemusi ja tulemusi, milleni ta on jõudnud neid õpetusi järgides.

Kai koostatud erinevates meistriklassides osalejad pole kiitusega kitsid. „Kai on positiivne, avatud – jagab avameelselt oma igapäevaelu, mis näitab, et ka tema on tavaline inimene, kes vahel sisse magab jne. Kai on lihtne ja siiras. Kai lubab oma usku kasutada, kui endal seda napib – tema usub minusse, meisse,” ütleb üks. „Positiivsus, kirg, püsivus – nende sõnadega saab kokku võtta Kai Oja juhendamise,” lisab teine.

„Kai on juhendajana väga siiras ja armas inimene. Suhtlemine temaga on kerge ja vahetu, nagu sõbrannaga räägiks. Aga lisaks sellele on ta siiski konkreetne ja aus. Sain enda eesmärgid paika, püstitan neid veel endiselt juurde ja astun ka otsustavaid samme enda sellise elu suunas, millest olen alati unistanud. Kai abita ja suunamiseta ei oleks ma seda suutnud,” tunnustatakse vahvat eduõpetajat.

Head Uudised GoodNews