1. Avaleht
  2. Hingele
  3. INSPIREERIVAD INIMESED INSPIREERIVAD I Kali Kai Meius: elumaagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames
INSPIREERIVAD INIMESED INSPIREERIVAD I Kali Kai Meius: elumaagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames

INSPIREERIVAD INIMESED INSPIREERIVAD I Kali Kai Meius: elumaagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames

14. – 16. juunil toimub Mallaveres, Meite Talus, Naiste väelaager. Laagri korraldaja Kali Kai Meius toob välja, et rääkimine ja jagamine on osa naiste väelaagris toimuvast. „Ma julgustan inimesi rääkima ka siis, kui see tundub ebareaalselt hirmutav või häbi tekitav,“ sõnab ta, lisades, et hoides keha värske toiduga kergena, on emotsioonid ja tunded paremini kehas tunda ja asjade läbi rääkimine tervendab hoogsamalt.

Julgustan inimesi rääkima ka siis, kui see tundub ebareaalselt hirmutav või häbi tekitav.

Kali Kai Meius. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Maagia tunnetamiseks on vaja aeg maha võtta

Kali Kai õpetab, et kuigi vahepeal võib maailm tunduda kui karm paik, on oma elus maagia tunnetamiseks lihtsalt vaja aeg maha võtta ja korraks iseenda sisse vaadata. „Maagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames ning seda saad kogeda kohalolus. Minu jaoks on maagia see, kui märkan näiteks liblikat, kes lendab ning seda just hetkel, kui olen universumil palunud märki näidata, kas olen oma elus õigel teel. See liblikas ongi märk! See ongi maagia,“ sõnab ta.

Kuigi vahepeal võib maailm tunduda kui karm paik, on oma elus maagia tunnetamiseks lihtsalt vaja aeg maha võtta ja korraks iseenda sisse vaadata.

Naine on kui maa, millel kõnnime

„Naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale, armastades iseennast igasuguse endana, kes sa läbi aegade oled olnud, oled praegu ja kelleks saad. Naine on kui maa, millel kõnnime. Nii vastuvõtlik ja tingimusteta armastav,“ lausub Kali Kai ning lausub, et tema korraldatav väelaager on mõeldud just neile naistele, kes soovivad endast teadlikumaks saada läbi teiste naise lugude ja kogemuste. „Ma ei ole oma elus väga naisi osanud usaldada ja soov nendega ühenduses olla on olnud suur,“ selgitab ta oma minevikku seoses naistega, öeldes, et just need kogemused andsid talle inspiratsiooni korraldada naistele mõeldud väelaager.

Ma ei ole oma elus väga naisi osanud usaldada ja soov nendega ühenduses olla on olnud suur.

Kali Kai Meius. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Lõpetuseks annab Kali Kai naistele soovituse tuua fookus rohkem iseendale – oma kehale, meelele ja tunnetele. „Pane need kooskõlla oma tegudega. Räägi vähem, tunne rohkem!“

Inspireerivaid mõtteid Kali Kai Meiuselt:

  • Minu süda on minu teejuht, minu teadlikus asub minu südames.
  • Mõtted ja tunded voolavad samaaegselt ja neid on samapalju.
  • Proovi elu! Kaotada pole midagi. Elu ongi nagu peaproov – usalda inimesi, et nad toetavad sind ja usalda koosloomise väge.
  • Kui ma olen iseendast sügavalt teadlik, siis ei saa mitte keegi mulle enam haiget teha ja ma saan olla julgelt haavatav ja ehedalt õrn naine, mis on julgus tänapäeva maailmas.
  • Naiseks olemine tähendab avada oma süda iseendale, armastades iseennast igasuguse endana kes sa läbi aegade oled olnud ja oled ja kelleks saad. Naine on kui maa millel kõnnime mu jaoks. Nii vastuvõtlik ja tingimusteta armastav.
  • Too fookus iseenda kehale ja meelele ja tunnetele. Pane need kooskõlla oma tegudega. Räägi vähem, tunne rohkem!
  • Maagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames. Maagiat saad kohalolus kogeda. Selleks et enda maagilise olemusega kohtuda, sa saad ainult ise teadlikult aja maha võtta ja iseenda sisse vaadata ja märgata, mis seal toimub maagilist.
  • Hoia meeles, et me kõik anname koguaeg endast parima. Vahel me lihtsalt kardame niipalju, et ajame parima võimaliku hirmuga segamini ja ei märka iseennast. Siis on meil vaja toetust, mõistmist ja rohkelt tingimusteta armastust.
Head Uudised GoodNews