1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Innermind enesearengukoolitus! Kahe naise eesmärk juhatada inimesed oma unistuste poole
Innermind enesearengukoolitus! Kahe naise eesmärk juhatada inimesed oma unistuste poole

Innermind enesearengukoolitus! Kahe naise eesmärk juhatada inimesed oma unistuste poole

Innermind enesearengukoolituse loojad Kairi Kuusma ja Helen Kirt kohtusid Teadlik Mina koolis. “Helen tuli minu juurde ja ütles, et võiks midagi koos teha. Mina olin täpselt sellises kohas elus, et ma olin nagu mingi müüri taga. Selline tunne oli, et ma peaks kuskilt siit liikuma, aga midagi on veel vaja. Helen tuli nagu kingitusena,” ütleb nõustaja, kehapsühhoterapeut, konstellöör ja koolitaja Kairi.

Kairi Kuusma

Tänutunde õppimine

Innermind sündis Kairi sõnul sellest, et inimesed võtavad väljast asju enda sisse ega kuula, mis toimub nende sees. “Me tahame, et inimesed hakkaks jälgima, millised on nende päris sisemised soovid, tahted ja unistused,” selgitab ta. Koolis võetakse läbi üheksa sammu, mille seast igaüks leiab selle, mille abil saada kontakti iseendaga ja suurema selguse enda sees ja tasakaalu.

Kairi sõnul on koos veedetud aega olnud väga mõnus, aga samas ka natuke keeruline. “Üks osa on see, kui sa töötad ja teete teraapiaid koos, täiesti teine osa on see, kui sa koos inimesega lood firmat,” tõdeb ta. Tema sõnul on Helen väga tugev kaaslane, väga energiline ja toetav, aga samas ka soe ja tänuliku tundega inimene, kes on ka talle tänutunnet õpetanud.

Helen Kirt

Tugev omavaheline side

Hüpnoterapeut, nõustaja ja grupiteraapiate juhendaja Helen ütleb, et valis oma kaaslaseks Kairi, järgides puhtalt oma empaatiavõimet ja tänulikkust. “Ma nägin Kairis tohutult potentsiaali, mida tal on inimestele anda,” räägib ta.

Heleni sõnul on tema ise energiline motivaator, kellele meeldib asju käima lükata, ent Kairi on vaga vesi ning ta soovis selle sügavuseni jõuda.

“Ma nägin, et kui meie paneksime need kaks poolt kokku, siis me jõuaksimegi sellesse kohta, kuhu Innermind meid tegelikult tõigi. See mõte on kandev, mõte on ikkagi see, et me usume endast näilist pilti. Selleks, et olla hea me peame midagi saavutama või midagi omama. See, et meil on pidev rahulolematus iseendaga, seda me ei märka ja seda me ei oska endast välja koolitada,” räägib ta. “Kairi kõrval olen ma näinud nii iseennast, kes mina tegelikult olen, kui ka mina olen õppinud, kes Kairi tegelikult on ja kuidas ta inimestega tööd teeb. Ta on olnud mulle õpetaja, partner, teerajaja, toetaja. Ma ei oleks isegi oodanud sellist suhet ja sidet omavahel.”

Helen Kirt ja Kairi Kuusma

21. jaanuaril algav Innermind enesearengukoolitus on 9-kuuline interaktiivne videopõhine isiksuse arendamise koolitusprogramm, et kasvada selleks, kes sa tegelikult oma olemuselt oled.

ROHKEM INFOT LEIAB INNERMINDI KODULEHELT!

Head Uudised GoodNews