1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Homme Tartus, ülehomme Tallinnas: osale vabastava hingamise kursusel!
Homme Tartus, ülehomme Tallinnas: osale vabastava hingamise kursusel!

Homme Tartus, ülehomme Tallinnas: osale vabastava hingamise kursusel!

Homme, 2. juunil kell 18.15 toimub Tartus Tasakaalukeskuse stuudios, W. Struve 4 või online’is vabastav hingamine kristallidega “Avasta oma sisemine rõõm”. Ülehomme, 3. juunil toimub Tasakaalukeskuse stuudios, Torupilli ots 2 või online’is, sama kursus Tallinnas. Kursust juhendab hingamisterapeut Monika Palm.

“Väga paljud inimesed arvavad, et seal kus meid ei ole, seal on parem. Vahel võib tunduda, et teised on lõbusamad, rõõmsamad ja neil on elus rohkem vedanud,kui sul. Kas see ikka tegelikult nii on? Mõnikord on koos teistega suurepärane ja lõbus olla, aga kui eemal olla, ei tunne sa enam rõõmu. Või valid sa endale luksuslikke spa protseduure, ostad endale mida oled ihaldanud või sööd gurmee toite, aga päeva lõpuks on kogu rõõm ja tore olemine kadunud. Mis see nii on? Mida teha, et leida oma isiklik rõõm?” küsib Monika Palm ürituse lehel.


“Sisemine rõõm ei ole sama, mis lõbutsemine. Sisemine rõõm on sisemine seisund. See ei ole mõjutatud välistest asjaoludest. Mis see sisemine rõõm on sinu jaoks? Mida me saame teha, et leida oma sisemise rõõmu? Ja kas või kuidas kuidas on võimalik muuta see püsivaks seisundiks? Sellest kõigest me hingamisõhtu räägime ja avastame, milles peitub sinu isiklik rõõm? Hingamisprotsessis loome teadlikust sellest, avame oma sisemise rõõmu. Protsessi toetavad väekad kristallid,” selgitab ta, mida kursusel tehakse.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews