1. Avaleht
  2. Hingele
  3. HÕBEALLIKA looja Silver Laas: elu on väga lihtne, kui oled sina ise!
HÕBEALLIKA looja Silver Laas: elu on väga lihtne, kui oled sina ise!

HÕBEALLIKA looja Silver Laas: elu on väga lihtne, kui oled sina ise!

Käesoleva aasta alguses avas Silver Laas Narva maanteel massaaži- ja teraapiakeskuse Hõbeallikas. Silveri sõnul soovib ta stuudios ennekõike tegeleda meestega ning aidata viimastel leida elus tasakaal ning lihtsalt armastada elu ja iseennast.

Massaaži- ja teraapiastuudio Hõbeallikas. Foto: Jane Vogt

Juba viimased kolm aastat seedis Silver peas erinevaid lahendusi, kuidas inimestega tegeleda, neile läheneda ja ennekõike on tal soov tegeleda meestega – aidata neil leida elus tasakaalu, maandatust, tugevat tervet olekut ja elada alkoholi, tubaka ja kõige selle pingevabalt, armastada elu ja iseennast. „See oli see, mis mind esmalt tegudele viis. Hakkasin Soomes tegema plaani, et saada oma elu esimene stuudio. Sõitsin 16 aastat merd mehhaanikuna, siis tegin 10 aastat katuseid ja järsku sai katusemehest stuudiopidaja. See on minu jaoks väga uus asi, aga tunnen, et see on minu suund, millega tahan tegeleda. See on minu jaoks ka väga huvitav teekond,“ räägib ta.

Ennekõike on Silveril soov tegeleda meestega – aidata neil leida elus tasakaalu, maandatust, tugevat tervet olekut ja elada alkoholi, tubaka ja kõige selle pingevabalt, armastada elu ja iseennast.

Mida Hõbeallikas sümboliseerib?

Hõbeallika nime loomine algas sellest, et Silver hakkas mõtlema peas värskeid mõtteid – kuidas ta värskusega seotult loob nime ja stuudiot. „Kõik sisustuselemendid on kristalsed, see on külm sillerdav värskus,“ sõnab ta ja lisab, et Hõbeallikas sümboliseeribki tema jaoks armastust, värskust ja värsket armastust.

„Juba lapsepõlvest saadik olen olnud tundelisem kui tavaline inimene – jumaldan inimesi, kõike mis mu ümber on ja varjasin seda sellepärast, et nägin, et inimesed ei suuda seda vastu võtta. Kui suhtemaailma astusin, siis muutusin ja tõmbasin ennast lukku. Mul tekkisid armukadedusega probleeme kaaslaste poolt, sest nad ei suutnud taluda, et kallistasin inimesi, rääkisin oma tunnetest ja valgusin laiali. Kui see kõik uuesti avanes, siis minus tuli kardinaalne muutus – täiesti uus suund ja avastasin, et ma ei taha enam midagi varjata ja tahan lasta info avalikuks, mis minus juba sünnist saadik on. Tahan näidata, kui lihtne on elada armastuses,“ lisab ta.

Silver Laas. Foto: Jane Vogt

Milliseid teenuseid Hõbeallikas pakub?

Hõbeallika stuudio pakub hetkel peamiselt massaaže, millest üks on Lomi Lomi Nui ja mille juured on Havail. Lomi Lomi on üks massaažiliikidest, mis tegeleb üheaegselt nii haiguse põhjuse kui ka tagajärjega ning sobib toetama iseeneslikku tervenemisvõimet. See on iidne ja eriline kehatöö vorm, mida viisid läbi šamaanid Hawaii iidsetes templites püha rännaku riitusena, et muuta ja tasakaalustada kõiki enese aspekte ning luua inimese olemuses harmooniat ja voolamist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hobeallikas

Lomi-Lomi bioenergeetiline massaaž hõlmab endas palju erinevaid tervendus-tehnikaid, nagu lõdvestav massaaž, akupunktuur, refleksoloogia, bioteraapia, reiki. Lomi- Lomi töötab väga erinevatel tasanditel: füüsilisel tasandil stimuleerib ta vereringet, seedimist, luustikku ja kuse-suguelundkonda.

Massaaži- ja teraapiastuudio Hõbeallikas. Foto: Jane Vogt

Teiseks pakutavaks massaažiks on MER massaaž, mis on süvalihaste ja sidekoe sügavam massaaž. MER kombineerib omavahel liigespingete vabastamise ja energia tasakaalustamise ning süvalihaste- ja sidekoemassaaži. Seejuures moodustavadki teraapia ideoloogilise tuuma just teadlikkus, kaastunne ja meditatiivsus. Massaaž toob suuremat selgust, vähendab stressi, suurendab liigeste liikuvust ja parandab nii vereringet, keha energiavoolu kui ka unekvaliteeti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hobeallikas

Veel ühe teenusena pakub Hõbeallika stuudio biodünaamilist hingamist, millest tegelikult kogu Silveri teekond algaski. „Minu teekond algas Access Barsi seansiga, mille läbiviija Heidi ütles, et hingan liiga pinnapealselt. Olen talle väga tänulik, et ta selle teekonna minu jaoks avas. Mulle endale meeldib biodünaamilise hingamise puhul selle ülesehitus ja teada saada, miks inimene tema juurde üldse jõudis ja mida seansilt ootab. See annab mulle võimaluse inimese kohta infot teada saada ja panna kokku parema pildi, kuidas talle läheneda. Biodünaamilise hingamise puhul on oluline ka kehatöö ning rahu ja turvatunde loomine – et inimene teaks, kes temaga seal ruumis on ja kes turvalisuse loob,“ lausub ta.

Massaaži- ja teraapiastuudio Hõbeallikas. Foto: Jane Vogt

Millise mantra järgi Silver ise elab?

Silver sõnab, et tahab elada sügavas rahus ja armastuses nii, et ei taha kellelegi teha seda, mida ei taha, et keegi talle teeks. Ta soovib, et oleks hoidmine ja armastamine. „Tahan inimestele näidata, kui lihtne on elada armastuses. Armastus tervendab, hoiab mind rõõmsana, viib edasi ja julgustab. See on võimas valem, mis mind igas suunas aitab. Armastus elu, inimeste, loomade, kõigi ja kõige vastu,“ lausub ta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hobeallikas

Lõpetuseks jagab Silver 3 head nõuannet, mille järgi ise oma elu elab:

  • Tee seda, mida tahad, et ka sulle tehakse.
  • Liigu elus alati sammhaaval edasi oma unistuste täitmise suunas.
  • Ole maksimaalselt siiras ja otsekohene. Elu on väga lihtne, kui oled sina ise.
Head Uudised GoodNews