1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Heldo Korbe korraldab vaimse kursuse meestele
Heldo Korbe korraldab vaimse kursuse meestele

Heldo Korbe korraldab vaimse kursuse meestele

heldo-korbe7. novembril kell 18-21 toimub Taevas ja Maa keskuses üritus nimega Heldo Korbe Meeste ring. Ometi kord midagi vaimset meestele — mida see siis endast kujutab?

Meeste ringis toimuv on peamiselt juhitud konstellatsiooni teooriast ja praktikast. Meeste ring on loodud neile, kes tahavad mõista oma elu juhtivaid dünaamikaid, põhjuseid ja seoseid. Meeste ring on neile, kes on valmis endas midagi päriselt muutma, et oma elu ise paremini juhtida. Konstellatsiooni meetod teeb läbi morfogeense infovälja ja esindajate (inimese) nähtavaks tegeliku reaalsuse. Selgeks saavad varjatud jõud ja seosed, mis elu juhivad. Võttes vastu hinnangute ja süüdistusteta oma tegelikkuse, saab inimene endale kogu potentsiaalse ressursi ja vabaduse luua ning kogeda mida iganes.

Teemad, millega Meeste ringis tegeletakse, on mehe sisemised arhetüübid (kuningas, sõdalane, maag ja armastaja); inimese holistlik käsitlus (keha, tunded, mõistus ja hing); mehe erinevad rollid (poeg, vend, isa ja partner);mees ja tema vabadus; mees ja tema emotsioonid; mees ja tema seksuaalsus; mees ja tema raha; mis toimub paarisuhetes ning suguvõsa toetav või pärssiv mõju mehe eneseteostusele.

Meeste ringi juhatav Heldo Korbe on sündinud 1973. aastal, tegutseb ettevõtjana ehitusalal ja töötab konstellatöörina. Heldo Korbe on õppinud ja tegelenud konstellatsiooniga üle 9 aasta. Ta on lõpetanud Moskva Konsulteerimise ja Süsteemsete Lahenduste instituudi Tallinna filiaalis Pere ja Organisatsiooni konstellatsioonide erialal. Heldo korraldab juba aastaid mitmeid meeste ringe ja tegeleb šamanistlike rännakutega.

Osaluspanus kuni 3 päeva enne algust registreerunutele 15 eurot, koha peal 20 eurot. Täiendav info ja registreerimine korbeheldo@gmail.com ja telefonil 56689492.

Head Uudised GoodNews