1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Hea tunde nimekiri: õnnekoolitaja Dalí Getter Karat jagab lihtsat nippi, kuidas teha iga päev seda, mis sulle meeldib
Hea tunde nimekiri: õnnekoolitaja Dalí Getter Karat jagab lihtsat nippi, kuidas teha iga päev seda, mis sulle meeldib

Hea tunde nimekiri: õnnekoolitaja Dalí Getter Karat jagab lihtsat nippi, kuidas teha iga päev seda, mis sulle meeldib

Õnnekoolitaja Dalí Getter Karat soovitab teha nimekirja kõikidest või vähemalt võimalikult paljudest asjadest, mis tekitavad sinus hea tunde. Mis on sinu hea tunde nimekiri?

30 asja, mis tekitavad head tunnet

Dalí Getter Karat soovitab kirja panna umbes 30 asja, mis tekitavad sinus hea tunde. 10 on liiga vähe, ent 30 täpselt paras, et mõelda ja endasse kaevuda, et aru saada, mis on need väiksed asjad, mis teevad su tuju heaks, olemise mõnusaks ja õnnelikuks.

Võta märkmik ja kirjuta üles, mis pähe tuleb. Need asjad võivad olla näiteks kassi silitamine, koeraga mängimine, koristamine, diivanil pikutamine, raamatu lugemine, ajakirja sirvimine, jalutamine, muusika kuulamine, vaikus, mediteerimine, joonistamine, kirjutamine, luuletamine, kallistamine. Mis on need 30 asja, mis teevad sind õnnelikuks? Pane need kirja.

Dali Getter Karat. Foto: Kersti Niglas

Nimekiri vaid sulle meeldivatest asjadest

Näiteks võib nimekirja kasutada nii, et teed iga päev ühe asja nimekirjast, mis tekitab sinus hea tunne ning loob su ellu kergust, rõõmu ja tunne. See muudab ka su elu palju kvaliteetsemaks ja paremaks.

Kui sa teed sellise nimekirja, siis juba selle tegemine annab sulle hästi palju selgust, sest sa saad aru, mis on need tegevused, mis sind reaalselt õnnelikuks teevad, mis muudavad sind rõõmsaks. Kogu nimekiri on sinu enda kokku pandud ja koosneb vaid sulle meeldivatest asjadest.

Head Uudised GoodNews