1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Ekstaatiline DJ Romet: unistustel on suur vägi
Ekstaatiline DJ Romet: unistustel on suur vägi

Ekstaatiline DJ Romet: unistustel on suur vägi

Romet Preismann oli kuulnud Ekstaatilisest Tantsust varem palju positiivset erinevate inimeste käest, kuid iga kord oli midagi tähtsamat teha, kui Sauele sõita ja kolm tundi kainelt võõraste inimeste keskel tantsida. “Jah, ka minul olid eelarvamused ja ma ei kujutanud seda kõike oma peas eriti ette, kuniks 2017. aasta suvel oli meil ühe projektiga seoses külas üks härra Kanadast ning oli kambaga minek eesmärgiga külalisele erilist kogemust pakkuda,” sõnab ta.

Romet Preismann. Foto: Jake Farra

Millised olid muljed, kui esmakordselt Ekstaatilisele Tantsule tulid?

Sellest hetkest alates, kui sisenesin avarasse ja hubasesse mõisasaali, tundsin ma ennast justkui kodus.  Ruum oli täidetud ilusate inimestega, naeratavate nägudega ja mulle meelepärase muusikaga. Pärast kolme tundi tantsimist kogesin, kui võimas vägi on tavateadvusseisundis tantsimisel. Mõnus positiivne energialaeng saatis mind veel ka järgmistel päevadel.

Tundsin ennast justkui kodus.

Kuidas sai sinust Ekstaatilise Tantsu DJ?

Sellel samal esimesel korral, kui ma Sauele sattusin, tekkis mul silmad kinni tantsides unistus ja kindel teadmine, et on ainult aja küsimus, kui sellel sündmusel läbi DJ-puldinuppude ruumi mahedate helilainetega täidan. Ning pärast seda tulid justkui võluväel mu ellu õiged olukorrad ja inimesed, mis selle unistuse reaalsuseks aitasid manifesteerida. Kui sa oled elulainetes üles ja alla surfates selle olulise tõe meie kogetava reaalsuse kohta ära unustanud, siis siin on sulle väike meeldetuletus: jah, me tõesti oleme oma reaalsuse kaasloojad ja unistustel on suur vägi. Millal sa viimati piiranguteta millestki unistasid?

Me tõesti oleme oma reaalsuse kaasloojad ja unistustel on suur vägi.

Millist muusikat on oodata?

Üks mu eakam ja elukogenud sõber on inglise keeles tabavalt öelnud, et expectation is a mother of all f**k-ups. Sellest tulenevalt ma ei seaks ootuseid ja laseks asjadel nende parimal viisil lihtsalt juhtuda, sest teadmatuses, ilma hinnangute ja ootusteta sünnivad alati kõige meeldejäävamad mälestused. Kui eelmine kord sai Saue mõisal katus pealt tõstetud ja kõik koos tantsides kosmosest läbi käidud, siis mu kavatsus on pakkuda teile kõigile parimat, mis minust sellel hetkel läbi voolab, et saaks sündida midagi taolist või veel paremat.

Sinu soovitus neile, kes ei ole julgenud veel tantsima tulla?

Hehe, väga hea küsimus! Te ei kujuta ette, kui mitmed sõbrad on mulle helistanud ja küsinud, mida sinna selga panna. Samuti on küsitud korduvalt, et nagu päriselt ka ilma alkota ja kõik tantsivad, imelik ei ole või? Kuidas seal üldse tantsitakse ja kas peab midagi tegema ka?

Sisuliselt on Ekstaatiline Tants kõrge energiatasemega pop-up–stiilis kolmetunnine intelligentne ööklubi. Kuid vastupidiselt ööklubile ei ole tulnud sinna inimesed midagi otsima või saama, vaid pigem on tuldud lihtsalt olema, head seltskonda nautima ja elu tähistama. Millal oli viimane kord, kui tegid midagi esimest korda?

KUULA ROMETI MUUSIKAT!

Head Uudised GoodNews