1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Aeg on käes jälle laulda ja kakaod juua!
Aeg on käes jälle laulda ja kakaod juua!

Aeg on käes jälle laulda ja kakaod juua!

Muusik, maailmarändur ja raamatu “Kuidas rännata ilma hirmuta” autor Tom Valsberg laulab 25. oktoobril Tartus väelauluõhtul.

„Ilm läheb aina pimedamaks, seega järjest rohkem on vaja sisemist valgust ise luua. Laulmine ja õdusad õhtud sõbralikus seltskonnas koos sooja tassi tseremoniaalse kakaoga on selleks üks kõige imelisemaid viise,“ teab Tom.

Kakao tõstab südamerütmi, alandab vererõhku ja võimaldab rohkem tunda. Kuulatakse flöödihelisid, tehakse surpeti sügava tooni toetusel mõned hääleharjutused ja lauldakse eestikeelseid positiivseid väelaule. Oodatud on kõik, kes usuvad, et nad võiksid laulmisest rohkem rõõmu tunda, eriti need, kes pole varem laulnud ja arvavad, et neile on elevant kõrva peale astunud.

„Hääle avamine ei ava ainult sinu südant, vaid teeb sind julgemaks, et saaksid oma tundeid väljendada. Kui avad lauluhääle, avad oma suhtlemiskeskuse, kurgukeskuse. Võid peale paari laulmist märgata, et kui sa räägid, siis inimesed kuulavad sind tähelepanuga. Julged rääkida töökaaslaste, sõprade ja isegi bossiga hoopis selgemal viisil. Ehk järgmisel sünnipäeval ütled isegi mõne imeilusa toosti ja tõstad energia lakke!“ usub Tom.

Päev hiljem esitleb Tom uut plaati.

Head Uudised GoodNews