1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Siiri Sisask ja Dan Brule koos hingamiskontserdil Tallinnas!
Siiri Sisask ja Dan Brule koos hingamiskontserdil Tallinnas!

Siiri Sisask ja Dan Brule koos hingamiskontserdil Tallinnas!

Siiri Sisask ja Dan Brule osalevad 8. novembril Tallinnas hingamiskontserdil.

Dan Brule on öelnud: „Kui vaimsete otsingute teel olija on valmis, leiab ta vastused raamatust, mille ta kätte võtab. Siis juhatab järgmine teele sattuv õpetaja teda teeotsale. Siis toob uus praktika endaga kaasa läbimurde. Ja asi pole ei raamatus, õpetajas ega tehnikas, vaid valmisolekus. Kui sa oled valmis, siis teeb isegi nii elementaarne ja lihtne asi nagu hingamine su vabaks ja täidab su südamesoovi.“

Hingamiskontsert on uue ajastu meelelahutusformaat, kus iga osaleja on kaaslooja. Kontserti juhatavad oma ala tipud. Mehhikost Eestisse saabuv Brule on 40 aasta jooksul treeninud 55 riigis rohkem kui 125 000 inimest. Tema austajate hulka kuuluvad Tony Robbins, Aleksander Karelin, Wim Hof jpt.

Siiri Sisask on laulja, keda tuntakse kui erilise hääle ja muusikakeelega loojat. Tema hääle huvitavad kõlavärvid ja omapärane helikeel on temast loonud ühe põnevama naisartisti Eesti muusikamaastikul. Siiri loomingus on olulisel kohal tunnetuslikkus. Sügavalt meditatiivse improviseeritud muusikarännakuga kannab Siiri šamanistlik hääl kuulajaid sügavale olemuselätetele.

Head Uudised GoodNews