1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Adilas toimub täna võimas teetseremoonia mantrate ja Raigo Kaljuse kitarrimuusikaga
Adilas toimub täna võimas teetseremoonia mantrate ja Raigo Kaljuse kitarrimuusikaga

Adilas toimub täna võimas teetseremoonia mantrate ja Raigo Kaljuse kitarrimuusikaga

Foto: Pixabay

Kohilas, Adila Campi Bagua joogamajas algab 14. augustil kell 20 võimas teetseremoonia, kus kõlab Raigo Kaljuse kitarrimuusika südame väelaulude ja mantratega.

„Raigol on hästi tugev energia ja võime inimeste südameid avada. Oma valgustatuse on ta saavutanud läbi pika enesearengu teekonna,“ ütles õhtu korraldaja Tiit Trofimov, kes nägi Kaljust kevadel esinemas Kernu mõisas. „Tema rahu ja kohalolutunnet jälgides saad aru, milline peab üks tasakaalus inimene olema.“

Kitarrimuusika on ühendatud iidse teetseremooniaga, sest kumbki võimendab teineteise mõju. Raigo Kaljus: „Olen olnud ametlikel teetseremooniatel ja teinud ka kohvitseremooniat. Ka puhta vee joomisest võib teha tseremoonia, oluline, et oled kohal ja mõttega selles hetkes. Küsimus on alati selles, millele on meie tähelepanu suunatud“.

Sel erilisel õhtul pakutakse teesegusid, mida on 30 aastat hoitud ja laetud ning mis on pärit isiklikust kogust. Nendel teedel koos juurdekuuluva tseremoonia, mantrate ja muusikaga on suur võime anda tõuge kuulajate südame avanemisele.

Rohkem infot leiab SIIT

Head Uudised GoodNews