1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO! Järgmise Joogafestivali peaesineja Justin Michael Williams saatis eestlastele tervituse
VIDEO! Järgmise Joogafestivali peaesineja Justin Michael Williams saatis eestlastele tervituse

VIDEO! Järgmise Joogafestivali peaesineja Justin Michael Williams saatis eestlastele tervituse

Justin Michael Williams

27.-28. juulini 2019 Haapsalus peetava Joogafestivali peaesineja on Ameerika inspireeriv joogaõpetaja ja laulja Justin Michael Williams, kellest on kirjutanud nii Yoga Journal kui ka Billboard.

Eelmisel aastal täitus 10 aastat sellest, kui Williams hakkas tegelema joogaga. Tema kolm lemmikõpetajat on Sianna Sherman, Cristi Christensen ja Sadie Nardini.

Viie aasta eest tuvastati Williamsi vanaemal vähk ja vanaema küsis, mida ta teeks, kui saaks teada, et elada on jäänud vaid kaks kuud. Williams ütles, et salvestaks plaadi. Ja salvestaski. Ta väljastas debüütalbumi “Metamorphosis“ ning esines kontserdil Britney Spearsi ja Meghan Trainoriga.

Tänavu otsustas Williams musta ajaloo kuu veebruari auks segada lemmiklaule. Tagajärg oli “Stay Woke”, kus kõlavad Beyoncé “Freedom”, Kendrick Lamari “Alright”, Michael Jacksoni “They Don’t Care About Us” ja teised. See laul ja laulu visuaalne külg näitavad, kuidas tunneb Williams kui gei ja mustanahaline mees end Ameerikas.

Joogafestivalil esinevad parimad joogaõpetajad Eestist ja välismaalt. Saab proovida erinevaid joogastiile, kuulata loenguid ja osaleda töötubades.

Piletid järgmise aasta festivalile on juba müügil Piletilevis. Kuni 12-aastastele on sissepääs tasuta.

Vaata Justini sarmikat videotervitust! 

Joogafestivali piletid on müügil Piletilevis

Head Uudised GoodNews