1. Avaleht
  2. Hingele
  3. VIDEO I Liis Kuurme viies videoblogi: ehe ja päris!
VIDEO I Liis Kuurme viies videoblogi: ehe ja päris!

VIDEO I Liis Kuurme viies videoblogi: ehe ja päris!

Liis Kuurme on Eestis ainus litsenseeritud infovälja- ja sagedusterapeut, kes kasutab oma praktikas TimeWaveri metoodikat. Oma viiendas videoblogis jagab Liis kaunist Kesk-Eesti Kirna mõisast oma mõtteid ehedusest ning tänulikkusest.

“Mu hea kuulaja, tulin täna jälle Kesk-Eestist Kirna mõisa, kus just sel aastal on esmakordselt külalisi ees ootamas tohutu tulpide meri,” räägib Liis oma videoblogis. “Soovin sinuga jagada siiski mõned mõtted, sa ju tead, et vahetevahel mõistad küll üsna üürikeseks hetkeks seda, et oma elu jätkamiseks pead sa justkui ohverdama midagi, mis on olnud sinu elu kõige kallim ja olulisem osa. Ühel hetkel sa armud ja aja pikku hakkad armastama, see annab sinu elule uue hingamise. Sa puhked õide, kui sa armud ja sa avastad ennast kõige õnnelikumas olekus sel hetkel. Just siis tundubki kogu maailm olevat tõeline muinasjutumaa, sest kõik on võimalik. Sa lood enda ümber uue maailma, mille vundamendiks ongi just nimelt see sügav ja siiras armastus. Koguni nii sügav, et võib seda nimetada tingimusteta ja ootusteta. Sel hetkel tundub, et kõike on üle voolavalt, usku, headust, ilu ja hoolivust ja sa jagad seda kõigiga, kes sinu ellu satuvad. On neid, kes seda mõistavad, on neid, kes mitte. On neid, kes võtavad selle sinult vastu ja peegeldavad sulle vastu, on ka neid, kes kardavad ja jooksevad selle eest kaugele ära. Sellest polegi midagi, sest igaüks ju valib enda tee ise.”

Liis räägib, et kui temaga see eelnevalt kirjeldatu juhtus, muutus temas midagi pöördumatult ning temasse istutas ennast elama kõige siiram ja puhtam tänulikkus. “Tänulikkus selle eest, et ma elan, ma hingan, tänulikkus selle ees, et ma võin olla see, kes ma oma algolemuselt olen ja tunda end selle tee juures tohutult õnnelikuna. Tänulikkus selle eest, et kogen maailmas seda duaalsust, kus on kõik värvid ja varjundid olemas. Armastus selle vastu, mis on ehe ja päris,” räägib ta.

“Armas kuulaja, soovin ka sulle seda eheda ja päris algolemuse taas leidmist ja tundmist. Naudi ometi kõike, mis elu pakub ja püüa enda vastu mitte nii karm olla, vaid pigem heatahtlik ja toetav ka oma enda duaalsuses ja varjundites, tervita iseennast rõõmuga ja astu edasi nii, et märkad rohkem enda ümber ja enda sees. Tea, et sinus on olemas kõik, absoluutselt kõik, nii hea kui halb, kurb ja rõõmus,” lõpetab Liis Kuurme oma videoblogi ehedusest.

Head Uudised GoodNews