1. Avaleht
  2. GoodNews TV
  3. VIDEO I Kristiina Raie: oma elu loomisega peab tegelema iga päev
VIDEO I Kristiina Raie: oma elu loomisega peab tegelema iga päev

VIDEO I Kristiina Raie: oma elu loomisega peab tegelema iga päev

11. juulist kuni 14. juulini toimub Pühali Hea Elu Keskuses Ühenduses High on Life festival. Kristiina Raie, kes osales festivalil eelneval aastal, rääkis heade uudiste portaalile GoodNews antud intervjuus, kuidas inimesed otsivad oma eluteed, kuid paljud aga ei tea, mis see on. “Oma teel peab püsima ja oma elu loomisega peab tegelema iga päev,” sõnas Kristiina ja lisas et kui juba alustatakse oma elu loomisega, hakkab tekkima sisse õige ja vale tunnetus.

Kõik algab sisemisest tahtest – ma tahan oma elu elada

Kristiina soovitab muutuda neutraalseks võõra müra suhtes. “Kõik algab sisemisest tahtest – ma tahan oma elu elada, ma tahan oma elu loomisega tegeleda ja selle teel püsida,” selgitas ta, ning möönas, et kuigi igal momendil pole võimalik oma tundele järgneda, siis suuremas osas on see võimalik.

Kõik algab sisemisest tahtest – ma tahan oma elu elada, ma tahan oma elu loomisega tegeleda ja selle teel püsida.

Üks õnnelik inimene on ühiskonnas juba suur võit

Enda isiklikust missioonist rääkides ütles Kristiina, et osa inimestest on sündinud suurema potentsiaaliga. “See ei tähenda, et keegi oleks parem või halvem, kuid need inimesed otsustasid juba enne oma sündi, et nad kasutavad oma potentsiaali millegi suurema jaoks.

Foto: Virko Veskoja

Kui nad ei ole oma missioonis, siis nad tavaliselt ei leia rahu ja tunnevad, et nad on valel teel,” lausus ta ning lisas, et oluline on, et inimene jõuaks endas selgusele ja hakkaks enda potentsiaali kasutama. “Üks õnnelik inimene on juba suur võit ühiskonnas.“

Üks õnnelik inimene on juba suur võit ühiskonnas.

Häid mõtteid Kristiinalt:

  • Oma teel peab püsima ja oma elu loomisega peab tegelema iga päev.
  • Muutu neutraalseks võõra müra suhtes.
  • Kui tunned, et mõne inimese energiat on su elus liiga palju ja ta tuleb liiga palju oma tunnetega sisse, sea piirid ja leia lahendused, kuidas sellest välja tulla.
  • Rahu saab kogu aeg kogeda, sõltumata aegadest.
  • Igapäevaselt oleks vaja tunda tänutunnet selle eest, mis meil on.
  • Osa inimestest on sündinud suurema potentsiaaliga. See ei tähenda, et keegi oleks parem või halvem, kuid need inimesed otsustasid juba enne oma sündi, et nad kasutavad oma potentsiaali millegi suurema jaoks.
  • Iga inimese potentsiaal on oluline.
  • Üks õnnelik inimene on juba suur võit ühiskonnas.
Head Uudised GoodNews