1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. VESTLUS VEEBIS JUBA TÄNA I Kuidas aitab inspiratsioonilaager avastada looduse võlu?
VESTLUS VEEBIS JUBA TÄNA I Kuidas aitab inspiratsioonilaager avastada looduse võlu?

VESTLUS VEEBIS JUBA TÄNA I Kuidas aitab inspiratsioonilaager avastada looduse võlu?

Täna, 24. juulil algusega 19.00 toimub veebis vestlusõhtu, kus omavahel vestlevad näojooga õpetaja ja loodusterapeut Mai-Liis Kivistik ning looduslaagrite korraldaja Kali Kai Meius. Naistel tuleb lisaks kõigele muule juttu ka sellest, kuidas saab läbi inspiratsioonilaagri avastada looduse võlu.

Kali Kai Meius. Foto: GoodNews, Evelin Kruus

Soov taasühendada inimesi nende endiga

Kali Kai Meius on abikaasa Marekuga koos olnud üle 21 aasta ning ühises peres kasvab kolm last. Kuigi paari kokkukasvamise teel on olnud ka omajagu tormiseid elumere lainetusi, mis on pannud suhtes edasi kasvama, on kirglik ja lõputu armastus olnud see, mis on neid liitnud, inspireerinud ning andnud kõikvõimsa tunde. Kali Kai ja Marek korraldavad Mallavere külas asuvas kodus, Meite talus erinevaid laagreid. Valikust leiab nii laste-, noorte-, naiste- kui ka perelaagreid.

Kali Kai missiooniks on koos abikaasa Marekuga korraldada erinevaid looduslaagreid, kus viibitakse palju värskes õhus, matkatakse metsades, ujutakse jões, tantsitakse, räägitakse ning kuulatakse. Kali Kai soovib laagris viibijatele õpetada suhtlemist, mis on lahke, austav ja südamest tulnud. Ta soovib taasühendada inimesi nende endiga.

See, mis tuleb on ees ja see, mis hetkel on, on tänu sellele, mis on olnud

Kali Kai Meius on naine, kes on tulnud läbi tule ja vee, seda kõike nautides ja hetkegi mitte kahetsedes. Ta leiab, et see, mis tuleb on ees ja see, mis hetkel on, on tänu sellele, mis on olnud.

Kali Kai näeb maailma sügavalt ja suurelt ning inimesi alati heast küljest. Ta valib näha head ja soovib seda inimestele edasi peegeldada. Kali Kaile meeldib südamega kuulata ja hingega vaadata – ta hoiab inimeste südameid. Lastest saab ta inspiratsiooni, loodusest tuge, lindudest ning loomadest rõõmu ja inimestest tasakaalu. Talle meeldib igapäev uue inimesena uuesti sündida ning minna õhtuti magama tänutundega olnud päeva ees.

Maagia on olemas

Kali Kai armastab naerda ja olla naeru energias, kus osatakse ja iseenda üle naerda. Ta austab inimest kui maagilist olevust ja usub, et maagia on olemas.

4 inspireerivat mõtet Kali Kai Meiuselt:

  • Proovi elu! Kaotada pole midagi. Elu ongi nagu peaproov – usalda inimesi, et nad toetavad sind ja usalda koosloomise väge.
  • Too fookus iseenda kehale ja meelele ja tunnetele. Pane need kooskõlla oma tegudega. Räägi vähem, tunne rohkem!
  • Maagia asub sinu sees, sinu kehas ja südames. Maagiat saad kohalolus kogeda. Selleks et enda maagilise olemusega kohtuda, sa saad ainult ise teadlikult aja maha võtta ja iseenda sisse vaadata ja märgata, mis seal toimub maagilist.
  • Hoia meeles, et me kõik anname koguaeg endast parima. Vahel me lihtsalt kardame niipalju, et ajame parima võimaliku hirmuga segamini ja ei märka iseennast. Siis on meil vaja toetust, mõistmist ja rohkelt tingimusteta armastust.

Rohkem lisainfot vestlusõhtu kohta leiad Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews