1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Teetseremooniaga kontsertõhtu Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandiga lasi osalejatel tulla kohalolusse
Teetseremooniaga kontsertõhtu Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandiga lasi osalejatel tulla kohalolusse

Teetseremooniaga kontsertõhtu Kadri Voorandi ja Mihkel Mälgandiga lasi osalejatel tulla kohalolusse

11. novembril toimus Adila heaolu- ja puhkekeskuses Bagua majas teetseremooniaga kontsertrännak, kus helisid esitlesid Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand.

Foto: Irmeli Rand

Korraldaja Keijo Tismus ütles, et sündmus läks väga hästi. „Oli hea õhustik ja ilus kontsert, millele eelnes rahulik teetseremoonia,“ rääkis ta.

Keijo Tismus. Foto: Irmeli Rand

Tismuse sõnul nautisid osalejad kontserti väga. Kuna sündmus oli teetseremooniaga ja inimesed soovisid võtta hetke endale, jäeti seekord lapsed koju.

Foto: Irmeli Rand

Korralduses sujus Tismuse sõnul kõik ideaalselt. „Korraldajana nautisin seda, et kaasloojateks olid professionaalid. Ülim on korraldada, kui asjad on eelnevalt mitu korda läbi räägitud ja korralduspäeval sujub kõik voolavalt ja aega on!“ räägib ta.

Ülim on korraldada, kui asjad on eelnevalt mitu korda läbi räägitud ja korralduspäeval sujub kõik voolavalt ja aega on!

Foto: Irmeli Rand

Teetseremoonia tõi rahusse

Õhtu algas teetseremooniaga. See on kohalolekupraktika, mis aitab taas leida sisemist tasakaalu ja harmooniat.

Jaanus Leplaan ja Triin Labi. Foto: Irmeli Rand

Teetseremoonia viib teekonnale, kus märgatakse, kuulatakse, peatutakse ja tunnetatakse iseennast koos kogu oma ilu ja sügavusega. Teetseremoonia pakub võimalust olla kohalolus ja puhata. Tee on ka tihti abimeheks, et ühendada kokku laiali- või puuduolevad osad.

Teetseremoonia pakub võimalust olla kohalolus ja puhata.

Foto: Irmeli Rand

Tismuse sõnul oli teetseremoonia täpne, ilus ja tseremoniaalne, taustaks kõlasid flöödihelid. Teetseremoonia oli ülima täpsusega ettevalmistatud ja kohapeal sujus kõik ideaalselt.

Foto: Irmeli Rand

„Külalised jõid 4 tassi teed omaenese vaikuses. Vaikuses selles mõttes, et tseremoonia ajal ei räägitud ühtegi sõna, kaasa arvatud tseremoonia loojad. Mu arust oli see ilus praktika, mis tõi inimesed rahusse ja hetke nautimisse, kust edasi sai täielikus kohalolus kontserti nautida,“ räägib korraldaja.

Tseremoonia ajal ei räägitud ühtegi sõna, kaasa arvatud tseremoonia loojad.

Foto: Irmeli Rand

Kohalolus sündis maagia, kus hakkasid kõlama helid

Täielikus kohalolus sündis maagia, kui hakkasid kõlama helid Kadri Voorand ja Mihkel Mälgandi esitluses.

Foto: Irmeli Rand

Ka kontsert läks Tismuse sõnul väga hästi. „Kadri Voorand ja Mihkel Mälgand tegid suurepärase esituse koos tuttavamate lugudega ja oli ka ägedat improvisatsiooni. Oli nii sügavust ja tundlikumat loomingut, kus inimestel tuli ka pisar välja, ning oli ka lõbusamat ja elavamat esitust,“ räägib korraldaja.

Foto: Irmeli Rand

Publik jäi sündmusega väga rahule

Tismusel on hea meel, et inimesed olid väga tänulikud ja neile meeldis sündmus väga. Külalised nautisid tervet õhtut. Oli näha rõõmunägusi ja rahulolutunnet.
Temalt küsiti ka, kas ta looks selliseid sündmusi ka mujal. Öeldi palju tänuavaldusi ja küsiti, millal järgmine kord on.

Foto: Irmeli Rand

Järgmine Ole Kohal sündmus teetseremooniaga toimub uue aasta alguses. Kuupäev veel selgub ja artist avalikustatakse ka peagi. Kui inimesed tantsima soovivad tulla, siis järgmine Keijo Tismuse korraldatud sündmus Ekstaas toimub 15. detsembril Adila heaolu- ja puhkekeskuses Bagua majas.

Head Uudised GoodNews