1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. TASUTA VEEBISEMINAR I Mindset coach Karmo Kivi selgitab, kuidas muuta oma mõttemustreid
TASUTA VEEBISEMINAR I Mindset coach Karmo Kivi selgitab, kuidas muuta oma mõttemustreid

TASUTA VEEBISEMINAR I Mindset coach Karmo Kivi selgitab, kuidas muuta oma mõttemustreid

Mindset coach Karmo Kivi selgitab, et on olemas kolm ajavormi, milleks on minevik, olevik ja tulevik. “Minevik on läinud, sa ei saa seda muuta, andesta, mis iganes minevikus juhtus. Tulevikku ei ole veel sündinud! Seega – ainus hetk, millele sinu mõtted peavad olema keskendunud on nüüd, sest just praegu, nüüd, lood sa oma tulevikku!” rõhutab ta.

95% tulemustest tulevad meie harjumustest ja uskumustest

Karmo sõnul me veedame aega minevikus, kahetsedes asju, mida tegime või ei teinud. Me muretseme tuleviku pärast ja meil ei jää aega oleviku jaoks aega. Ehkki see on ainus hetk, milles saame efektiivselt toimetada, et luua midagi uut, kasvada ja areneda.

“Igapäevane küsimus, kui uute inimestega vestlen, on, kes on mindset coach ja mis on mindset coach’ing? Kuidas sa, Karmo, tead, et see minu puhul üldse toimiks?” toob ta välja.

Karmo kinnitab, et 95% meie tulemustest tulevad meie harjumustest ja uskumustest ehk mõistuse seadistusest ehk meie paradigmast. Me teame, et tulemused on tegevuste tagajärg. Kust saavad alguse aga tegevused? Sellest, millest ja kuidas me mõtleme ning millel hoiame oma fookust. Erinevate ekspertide hinnangul on 96-98% meie igapäevastest mõtetest, see tähendab ka tegevustest ja tulemustest, samad! Karmo rõhutab, et selleks, et muuta tulemusi, on vaja muuta harjumusi ehk on vaja muuta oma mõttemustreid.

“Selleks, et saaksid haarata kontrolli oma mõtete üle, pead mõistma iseennast: nii seda, mis on sind “käivitavad” tegurid, kui ka seda, kuidas sinu mõistus töötab! Ja selleks ongi coach ehk juhendaja,” selgitab ta.

Karmo Kivi. Foto: Karen Härms

Neljapäeval, 19. augustil kell 20 toimub veebiseminar, kus saab tasuta vastused nendele küsimustele:

  • Mida kujutab endast mindset coach’ing?
  • Miks Karmo julgeb alati öelda, et see, mida ta õpetab, töötab 100%?
  • Millist meetodit kasutab ta tulemusteni jõudmiseks?

Veebiseminar on tasuta, registreeruda saab SIIN!

Head Uudised GoodNews