1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Tantsu ja hingamisega iseendale lähemale!
Tantsu ja hingamisega iseendale lähemale!

Tantsu ja hingamisega iseendale lähemale!

Pille Allik-Trepp korraldab 6. detsembril Tallinnas ürituse „Tantsu ja hingamisega iseendale lähemale!“.

„On aeg iseenda olemuse kingitus avada ja nähtavale tulla kogu oma säraga! Anname koos väge imelisele talve- ja jõuluajale. See on sisemise soojuse ja valguse ning hoidmise aeg!

Laseme sel kõigel ilmneda muusika toetusel läbi tantsu ja teadliku hingamise ning loomulikult ka mõnusa jõululõhna. See on jõulueriline kohtumine, mille juurde kuuluvad üllatused ja imed,“ lubab Pille.

„Et jõuda täielikult kohale iseendasse, alustame vaikusemeditatsiooniga ja võtame teetaseisundis ühendust loova energiaga. Vabastame keha läbi liikumisteraapia harjutuste ja paneme energia liikuma muusika toel tantsides. Peale sügavama kontakti loomist kehaga jätkame hingamispraktikaga, et ühenduda kõigi oma osadega harmoonia saavutamiseks ja imede loomiseks,“ räägib Pille.

Pille on hingamisterapeut, Teadliku Loomise ja Hingamise Akadeemia toetaja ja juhendaja, “Sünni vägi” kursuse juhendaja, tantsu- ja liikumisteraapia meetodide ja tehnikate praktiseerija, Aromatouch-tehnika pakkuja (eeterlike õlide teraapia), tantsuõpetaja.

Tantsu- ja liikumisteraapia aluseks on põhimõte, et keha ja meel on omavahel seotud, omades vastastikku mõjuvat toimet inimese tervises ja heaolus. Loovuse ja füüsilise eneseväljenduse kaudu loob tantsu-ja liikumisteraapia mõistmist meie keha, meele ja tunnete vahel. Liikumine annab meile võimaluse väljendada seda, mida sõnadesse on raske või ei saa panna.

Vaadake lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews