1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Suvelaager “Minu naiselik vägi” Muhumaal
Suvelaager “Minu naiselik vägi” Muhumaal

Suvelaager “Minu naiselik vägi” Muhumaal

Parem Elu Koolitused traditsiooniline suvelaager toimub juba kümnendat aastat järjest, seekord 9.-11. augustini.

Šamaanirännak ja saunarituaalid, südamelaulud ja keha igatsus liikuda muusika rütmis, looduse kõigi stiihiate sügav toetus ja hoitud tunne, naiselikkus oma ürgses jõus ja taimede nõiduslik vägi, vabanemine ja armastusele avanemine. Kõike seda saab kogeda naiseliku väe suvelaagris! See nädalavahetus on aeg endale imeilusas looduses koos eriliste esinejate ja teiste naistega, kellega on, mida jagada ja kogeda. Selles laagris kogetud energiast jätkub pikaks argipäevadereaks, et hoida silmad säramas ning enda ja lähedaste hing toidetud.

Kes esinevad?

Šamaan Evald Piirisild, hingenimega Kotkasulg – Eesti selgeltnägijate tuleproovi võitja, viib laagris läbi armastuserituaali võimsa šamaanirännakuga enda sisemusse.

Jane Kruus ehk Luna Deva – habras ja võimas väelaulik, kes tuletab meelde, et oleme tehtud valgusest ja armastusest. Ühisele väelaulude laulmisele lisaks viib Jane läbi saunarituaali.

Muhu nõid Sirkka teeb laagris taimeravi töötoa. Tutvustab, kuidas taimeravi mõista ja aitab teha taimeravimi koju kaasa viimiseks.

Heli Tamm – üdini naiselik joogaõpetaja, kes kutsub igal hommikul kõik naised kaunitele joogahetkedele.

Merike Kütt ja Kristel Treier – on pühendunud naiselikkusele ja kutsuvad ikka ja jälle naisi kokku, et tuletada meelde naiste olemust. Hoiavad armastusega ruumi, kus saavad sündida imed.

Head Uudised GoodNews