1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Sotsiaalmeediaküsitlus: Eesti naised on kõige tänulikumad oma emale
Sotsiaalmeediaküsitlus: Eesti naised on kõige tänulikumad oma emale

Sotsiaalmeediaküsitlus: Eesti naised on kõige tänulikumad oma emale

Nahahooldusfirma Eucerin viis sotsiaalmeedias läbi küsitluse, kus kutsuti üles mõtlema inimestele, kelle tegevus on neile kõige rohkem korda läinud ja seda ka neile ütlema.

Üleskutse alla kogunes tuhandeid südantsoojendavad kommentaare, millest selgus, et kõige tänulikum ollakse oma emale, kellele kirjutasid tänusõnu sajad Eesti naised. Ema toodi kommentaarides esile pea kaks korda tihedamini kui teisi pereliikmeid või erinevate ametikohtade esindajaid. Oma ema tänasid teiste hulgas ka tuntud eestlased telereporter Heelia Sillamaa, sotsiaalmeedia sisulooja Kätlin Needo ja disainer Svetlana Agurejeva. Küsitluses osales kokku üle 2500 inimese, kellest enamik olid naised. Kümnendik vastajaist avaldas tänu oma emale.

Lisaks emale on eestlased tänulikud oma sõbrannale, aga ka õele, abikaasale, tütrele, vanaemale, ämmale ja teistele pereliikmetele. Ametikohtadest läksid küsitluse järgi eestlastele tänavu kõige enam südamesse meditsiinitöötajate ja õpetajate pingutused. Oma õppejõule avaldas tänu näiteks poplaulja Tuuli Rand, kes tõi endale olulise inimesena esile nii oma ema kui ka terapeudikursuse juhendaja Heili Laido. Terapeudi ja koolitajana töötav Heili oli Tuuli külaskäigust väga liigutatud ja tõi videos välja ka selle, millised inimesed eelkõige teistele tänu avaldavad.

Ametialade esindajaist tänati lisaks arstidele ja õpetajatele veel õmblejaid, bussijuhte, juuksureid, müüjaid ja klienditeenindajaid. Oma lemmikpoemüüjat tänas teiste hulgas ka lauljanna Gerli Padar. Tänati ka lihtsalt töökaaslasi, ilma ametikohta täpsustamata.

Suur hulk tänukommentaare olid personaalsed ja nimelised, ilma rolli või ametit täpsustamata. Tänati veel naabreid ja ära ei unustatud ka iseennast. See on heaks meeldetuletuseks kõigile, et head otsides pole vahel tarvis heita pilku kaugemale kui lähimasse peeglisse. Enda eest hoolt kandes ja iseendaga rahu tehes on palju lihtsam märgata ka head enda ümber.

Tänukampaanias osalesid veel tuntud Eesti naised Merle Palmiste, Inga Lunge, Anna Lutter jt.

Tänukampaania viidi läbi novembrikuu vältel Eucerini sotsiaalmeediakanalites, kus loositi tänatud inimestele kingituseks välja Eucerini Hyaluron-Filler + Elasticity vananemisvastase nahahooldussarja tooteid.

 

Head Uudised GoodNews