1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Rõõmufestival tuleb taas!
Rõõmufestival tuleb taas!

Rõõmufestival tuleb taas!

Sel aastal toimus 1. juulil esimest korda Rõõmufestival, mis pakkus ühtsustunnet osalejatele ja tõi palju rõõmu. Nii tekkis korraldajal Tiit Trofimovil idee tuua Rõõmufestival ka kõige pimedamasse aega, kus inimesed vajavad enda sisse kõige rohkem rõõmu.

Foto: Jane Vogt

Järgmine Rõõmufestival toimub 25. novembril Tallinnas Teras Beach’is, mis on sisevõrkpalli ja -rannaennise hall, kus on kogu aeg 26 kraadi ja jalge all pehme rannaliiv. Seal on mõnus keset talvist aega kogeda liiva peal tantsimist, kontserte, olemist ja suhtlemist rõõmsate inimestega. Lapsed saavad trallida ja batuutidel hüpata. Justkui suvepäev keset pilkast talve!

Teras Beach’is on mõnus keset talvist aega kogeda liiva peal tantsimist, kontserte, olemist ja suhtlemist rõõmsate inimestega.

Foto: Jane Vogt

Suvine sündmus oli äge!

1. juulil toimunud Rõõmufestival oli korraldaja Tiit Trofimovi sõnul väga äge sündmus – inimesed said tulla päevaks kogema enda sisemist rõõmu ja täiesti kainelt. Paljudel pole usku, et on võimalik alkoholita lõbusasse tujusse saada – tegelikult kõik osalejad said kätte kogemuse, et on võimalik kogeda rõõmu täiesti kainelt. Ja see on ka rõõmsam kui alkoholiga saavutatud rõõm!

Paljudel pole usku, et on võimalik alkoholita lõbusasse tujusse saada – tegelikult kõik osalejad said kätte kogemuse, et on võimalik kogeda rõõmu täiesti kainelt.

Foto: Jane Vogt

Tiit kinnitab, et rõõm on meis kõigis kogu aeg olemas. Seda ei pea aktiveerima alkoholiga, vaid kõige rõõmsam rõõm tuleb su seest nähtavaks alkoholiga. See on palju võimsam!
Tema missioon elus on näidata ja anda võimalus seda kogeda. Kui sa selle rõõmu kätte saad, kannab see sind pikalt ja on ehe.

Rõõm on meis kõigis kogu aeg olemas. Seda ei pea aktiveerima alkoholiga, vaid kõige rõõmsam rõõm tuleb su seest nähtavaks alkoholiga.

Foto: Jane Vogt

Juulis oli korraldajal rõõm ka näha, et Kanal 2 tuli paariks tunniks sündmust kajastama, aga jäid isegi ööseks! Ja televisioon on kajastanud sündmust nüüdseks juba kuus korda. Korraldaja sõnul on energia, mis läbi kaamera peegeldub, lihtsalt nii ilus.

Foto: Jane Vogt

Palju ägedaid inimesi jagab rõõmu

Tänavu on kutsutud talvisele sündmusele rõõmu ja kogemusi jagama palju ägedaid inimesi.

Tuleb DJ Romily, kes on tugevalt kanda kinnitamas maailmaareenidel ja ise produtseerib muusikat nii südametasandilt, et see on väga puudutav.

Monika Kuzmina ja DJ Romily. Foto: Virko Veskoja

Jan Uuspõld tuleb tegema stand-up comedy’t ja rääkima rõõmust, kuhu meie rõõm kaob ja kuidas see üles äratada. Korraldaja sõnul on Jan see mees, kes oskab ise ka kerguses ja rõõmus oma elu elada.

Jan Uuspõld. Foto: Sandra Palm

Hollandist tuleb kontserti andma Lotte Walda, kes on üks tõusvaid tähti maailmas oma kirjutatud helgete ja imeliste lugudega, mis näitavad, et rõõm on sinu sees ja pole kunagi kuskile kadunud.

Lotte Walda. Foto: Alice Märtin

Keily Kaikkonen ja Kelli Tomson teevad ühislaulmise, kus lauldakse lihtsaid eestikeelseid laule, et meenutada aega, kus olime noored ja istusime rannal, mängisime kitarri, vaatasime lõket, laulsime ja tundsime, et kõik ongi hästi. Tekitame selle tunde keset talve liiva peal istudes!

Tiit Trofimov mängib ekstaatilise tantsu set’i, kus näitab, kuidas on võimalik läbi muusika tekitada ekstaas, rõõm, kergus ja vägi.

Foto: Jane Vogt

Tiina Karjatse teeb  mõnusa impro-set’i. Korraldaja sõnul on imeline, kuidas Tiina tunnetab rõõmu ja lubab oma improvisatsioonil tulla välja ning avab inimeste südamed.

Tiina Karjatse. Foto Tiina Kraus

Ansambel Kangelased on üks noorte meeste bänd, kus Rauno Vaher sõpradega annab ekstaatyilise kontserdi, mis ei jäta külmaks ühtegi inimest. Need mehed oskavad rahva käima panna, et neil süda rõkkab rõõmust!

Ansambel Kangelased. Foto: Jane Vogt

On ka saunad, kus toimuvad saunarituaalid ja palju rõõmutoovaid tegevusi veel.

Esialgne ajakava:

  • Uksed avatakse 11.00
  • 12.00-12.30 Taikoo trummidel HELE-Riin Uib-Pachel koos sõpradega
  • 12.45-13.45 DJ Romily
  • 14.00-15.00 Jan Uuspõld stand- up comedy
  • 15.00-16.00 Lõunapaus ja taustaks mängimas DJ Mario Pruul
  • 16.00-17.00 Andekas noor laulja Hollandist Lotte Walda
  • 17.15-18.30 Ühislaulmine Keily Kaikoneni ja Kelly Tomsoni juhtimisel.
  • 19.00-20.30 Bänd Kangelased
  • 21.00-22.30 DJ Tiit Trofimov Ekstaatiline tants
  • 23.00-00.30 Tiina Karjatse klaveril improviseerimas koos sõpradega südame helisagedusi
  • 00.00-01.00 Lõpetamine ja kojusõit

Kohtumiseni taaskord Rõõmufestivalil, soodsamad piletid on saadaval septembrikuu lõpuni Fienta.com!

Head Uudised GoodNews