1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Reiki meister Dave Benton: ma usun meditsiini, aga usun ka asjadesse, mida ei saa inimsilmaga näha
Reiki meister Dave Benton: ma usun meditsiini, aga usun ka asjadesse, mida ei saa inimsilmaga näha

Reiki meister Dave Benton: ma usun meditsiini, aga usun ka asjadesse, mida ei saa inimsilmaga näha

dave-bentonArmastatud muusikul Dave Bentonil on ees kiire jõulutuuride aeg, kus ta koos oma tütrega sõidab jõuluprogrammiga mööda kirikuid. Samas aga leidis laulja aega käia katsetamas uudset TimeWaver tehnoloogiat, mille abil saab ligipääsu inimese infoväljale, kus kohtuvad mõtted, tunded ja tahe ning selle kaudu leida ebakõlad tema seisundis, või vastupidi, näha tema tasakaalus olekut. Ja peab tunnistama, et Dave Benton naases katsetuselt positiivsena ning kahetsusega, et ei saanud seal kauem olla.

Käisite TimeWaveri katsetusel ja veetsite kabinetis pea kaks tundi. Kas saate öelda, et saite tänu katsetusele oma ellu midagi uut või oli tegu maha visatud ajaga?

Ma võin öelda ainult ühte — võiksin veeta seal veel tunde ja tunde. Kaks tundi ei ole piisav aeg, et lõpuni ja põhjalikult läbi vaadata enda spirituaalset ja füüsilist seisundit. See on ääretult huvitav protseduur, mis nõuab aega ja põhjalikku endasse süvenemist.

liis-kuurme-ja-dave-benton

Inimese energiaväljas on tohutult infot. Kas TimeWaveri katsetuse näol oli Teil tegemist esimese kogemusega inimese infoväljast vajaliku teavet skaneerida ja saadud informatsiooni tervendamise eesmärgil kasutada?

Olen ise reiki meister ja me oleme alati väitnud, et enda tervendamine tähendab tee leidmist endasse ja oma energia uuesti üles laadimist. Kui ma kuulsin TimeWaverist, mõtlesin, et miks mitte seda proovida. Sest ma lihtsalt olen selline. Ma usun meditsiini, tervenemisse ja üleüldse kõigesse, mis teeb inimesest parema inimese. Sain täna osaleda sellises katses ja see oli uskumatu kogemus.

Kas TimeWaveri katsetuse läbimine andis Teile mingi erilise kogemuse? Oli saadud teave Teie arvates tõene? Kas Te tunnetasite mingil moel, et see töötab?

On ju selge, et sümptomid ja vaevused, mis inimesel on, annavad talle väga täpse pildi tema tervislikust seisundist. Tänapäeva maailmas toimivad asjad nii, et peab otsima haiguse, peavalu, kõrvavalu või mistahes valu põhjust. Kui leiad põhjuse, saad ka haigusest jagu. Mõned inimesed ei usu, aga vahest emotsionaalsed läbielamised võivad põhjustada ka füüsilisi haigusi. Räägin juba ise nagu arst. (naerab)

liis-kuurme-ja-dave-benton2

Info leidmine inimese enda infoväljast praeguses elus, aga ka mitmessse põlvkonda tagasi ulatuvalt — mis te arvate, kas sellise info teada saamine võib mõjutada igapäeva elu?

Juba see aitab, kui pööratakse tähelepanu oma sümptomitele, oma valudele, mis emotsionaalselt ja füüsiliselt segavad. Tegelikult juba see on suur võit, kui inimene hakkab endaga tegelema, peab lihtsalt õppima neid valusid ja tundeid õieti tõlgendama.

dave-benton2Näitlejad ja lauljad nii Eestis kui välismaal tegelevad palju vaimsete asjadega. Kas Teie arvates artistile ja tema loomingule on oluline, et keha ja hing oleksid tasakaalus?

See on ülimalt tähtis. Sest minu looming, see, mis ma teen, peab teistele inimestele tooma ainult rõõmu. Pean töötama publikule ning olema palju publiku ees ja on äärmiselt tähtis olla ise samal ajal tasakaalus.

Üldiselt ollakse harjunud, et inimhinge energeetikat suudab lugeda vaid erivõimetega inimene just läbi oma tajude. TimeWaver aga on masin. Kas selline tehniline lähenemine asjale muutis Teid skeptiliseks?

Ma ei ole küsimuste küsija tüüp, kui nii võib öelda. Ma tunnen paljusid tervendamise tehnoloogiaid, ma usun meditsiini, aga ma usun ka asjadesse, mida ei saa inimsilmaga näha. Maa ja taeva vahel on tohutult palju selliseid asju ja ma ei leia liigsete küsimuste küsimusel mingit mõtet.