1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAHVA RAAMAT I Kas täiuslik abielu on müüt? Põnevik “Täiuslik abielu” paljastab šokeerivad tõed
RAHVA RAAMAT I Kas täiuslik abielu on müüt? Põnevik “Täiuslik abielu” paljastab šokeerivad tõed

RAHVA RAAMAT I Kas täiuslik abielu on müüt? Põnevik “Täiuslik abielu” paljastab šokeerivad tõed

Kas abielu on tõesti täiuslik või peidab see endas hoopis ohtlikke kompromisse ja sügavaid saladusi? Kimberly McCreight’i põnevik Täiuslik abielu viib lugeja intriigide keerisesse, kus näiliselt idülliline elu võib varjata süngeid tõdesid. See raamat paljastab, milliseid ohvreid ja salaplaane mõned paarid on valmis tegema, et säilitada oma näiline täiuslikkus.

Põneviku keskmes: Lizzie Kitsakis

Lizzie Kitsakis, maineka advokaadibüroo Young & Crane väsinud advokaat, saab ootamatu kõne vangilt. Tema vana sõber Zach Grayson on süüdistatav oma naise Amanda mõrvas. Kui Lizzie sukeldub Park Slope’i näilise idülli alla peidetud saladustesse, peab ta mõtlema, mida tähendab tõeline abielu. Kas kõik, mida ta oma sõprade ja enda elu kohta arvas, on olnud vaid illusioon?

Amanda viimane nädal: hirm ja kahtlused

Kujuta ette, et sind jälitatakse ja sul on tunne, et midagi kohutavat on juhtumas. Amanda viimased päevad enne traagilist surma on täis hirmu ja kahtlusi. Telefonikõne sõbranna Carolyniga ja kummitavad unenäod poja ohust viivad Amandat tegema otsuse, mis võiks muuta tema elu. Kuid saatusel on omad plaanid. Mis juhtus tegelikult ja miks Amanda elu nii traagiliselt lõppes?

Täiuslik abielu: fakt või illusioon?

Kas täiuslik abielu on müüt? Lizzie peab oma abielu ja sõprade elu üle järele mõtlema, kui šokeerivad tõed hakkavad ilmsiks tulema. Brooklyn Country Day erakooli lapsevanemate tihedalt seotud rühma elu polegi nii täiuslik, kui pealt paistab. Saladused, mida nad varjavad, võivad muuta kõike, mida Lizzie seni arvas abielust teadvat.

Kimberly McCreighti meisterlikkus

„Täiuslik abielu“ on põnevik, mis hoiab sind oma haardes kuni viimase leheküljeni. Washington Post nimetab seda „vastupandamatuks draamaks“, mis paljastab kompromissid ja saladused, mida mõned paarid abielu nimel teevad. Kimberly McCreight, kelle varasemad teosed on pälvinud rahvusvahelist tunnustust, on taas loonud kirja panna loo, mis sunnib lugejat süvitsi mõtlema suhete ja abielu tõelise olemuse üle.

Tähelepanek raamatust „Täiuslik abielu“:

  • Ka näiliselt idülliline elu võib varjata süngeid tõdesid. Mõned paarid on valmis tegema salaplaane ja ohvreid, et säilitada oma näiline täiuslikkus.

 

Head Uudised GoodNews