1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS I Külluse ja armastuse sagedus: kuidas muuta oma elu tähendusrikkamaks?
RAAMATUSOOVITUS I Külluse ja armastuse sagedus: kuidas muuta oma elu tähendusrikkamaks?

RAAMATUSOOVITUS I Külluse ja armastuse sagedus: kuidas muuta oma elu tähendusrikkamaks?

Terapeut, harfimängija, qigong’i (hiina tervisevõimlemise) treener Kreet Rosin-Pindmaa on mitme raamatu autor ja vaimsete praktikate õpetaja, kes aitab tõhusate teraapiameetodite abil inimestel toime tulla elu erinevate õppetundidega. Tema raamat “Külluse ja armastuse sagedus” on teejuht, suurendamaks oma külluse vastuvõtuvõimet ja vabastamaks blokeeringuid, et külluseenergia saaks sinu isiklikus reaalsuses voolata senisest veelgi vabamalt. Kui sul on tunne, et sa pidevalt jahid kättesaamatuid vikerkaari või tähtsaid asju, kuid kätte ei saa midagi sellist, mis lisaks sinu elule tähendusrikkust, siis see raamat võib muuta sinu elu.

Kõik on energia, mis võngub mingil sagedusel

Kreet Rosin-Pindmaa sõnul mitmeid sagedusi, nende hulgas külluse sagedus, armastuse sagedus ja puuduse sagedus. “Nagu raadio ei saa samaaegselt mängida kaht erinevat kanalit (mis on erinevatel sagedustel), ei saa ka sina puuduse sagedusel olles kogeda külluse sagedusega kaasnevaid õnnistusi,” selgitab ta. “Kui sinu isiklikus reaalsuses valitseb hetkel pigem puudus kui küllus, siis selle üheks põhjuseks on ilmselt see, et sa oled olnud häälestunud puuduse sagedusele, kus domineerivad hirm, mure, kritiseerimine, ebakindlus ja süütunne.”

Hea on teada, et isegi kui sulle tundub, et sulle on „saatuse poolt määratud“ elada puuduses, ei ole lootusetuid olukordi ega pöördumatuid protsesse. Kõik on võimalik. Muutes oma vibratsiooni ja valides häälestuda külluse ja armastuse sagedusele, muudad oma elu ning isiklikku reaalsust.

Kunst, kuidas elada külluslikult

See raamat ei ole õpetus rahategemisest, vaid küllusliku elu elamise kunstist. See juhendab teadvustama ja vabastama blokeeringuid, et külluse energia saaks sinu isiklikus reaalsuses voolata senisest veelgi vabamalt. Nende kaante vahel on hulgaliselt tõhusaid harjutusi, tehnikaid ja meditatsioone, mis avardavad teadlikkust, loovad suuremat selgust ja aitavad eneses üles leida selle, mis päriselt on oluline.

Raamatus on muuhulgas juttu sellest, kuidas on seotud küllus südamest leviva elektromagnetvälja, toroidvälja ja fraktaalidega. Samuti sellest, milline mõju on DNA-le armastusel ja hirmul. Selles raamatus olevad õpetused aitavad sul jõuda olukorda või seisundisse, kus sinu sees on segu sisemisest rahust, armastusest, tänulikkusest, õnnetundest ja iseenda väärtustamisest ükskõik millise oma eluaspekti peale mõeldes. Ning lisaks sellele on sul hea tervis, armastavad suhted, rahuldust pakkuv töö, vajalikul hulgal ressursse ja võime väljendada oma potentsiaali loomingulisel moel osapoolte kõrgeimaks hüvanguks.

Head Uudised GoodNews