1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. RAAMATUSOOVITUS: Hando Tõnumaa
RAAMATUSOOVITUS: Hando Tõnumaa

RAAMATUSOOVITUS: Hando Tõnumaa

Hando Tõnumaa kandideerib üksikkandidaadina Riigikogusse. Millist kirjandust loeb julge pealehakkamisega Telegram.ee üks loojatest, vandenõuteoreerik ja skeptik? Lemmikkirjanduseks on Handol ajalugu, vaimsus, teadus, eneseareng ja muu taoline.

Milline on teie lemmikteos?

Kunagi oli Remarque´i “Triumfikaar”, sest see on lihtsalt nii meisterlikult kirja pandud.

Raamat, mis muutis teie elu.

Hetkel on selleks “The Sync Book”. Tegu on 26 kirjaniku, kunstniku ja blogija üles tähendatud kogemuste ja lugudega, mille kogus kokku üks autoritest Alan Abbadessa Green.

Mõni põhimõte, mida mõnest raamatust lugesite ja mis teid siiani saadab.

Saan aru, et siin on mõeldud pigem mingit inspireerivat tsitaati, aga hetkel meenub Orwelli “1984”, mis kirjutab ennast iga päev ise uuesti. Soovitan seda kindlasti kõigil lugeda.

Raamatud, mida soovitaksite lugeda.

Esimese hooga tulevad pähe Aldous Huxley “Hea uus ilm”, Gustave Le Boni “Hulkade psühholoogia”, Dale Carnegie “Kuidas võita sõpru ja mõjutada inimesi”. Eneseabiraamatutega on nii, et neid on tohutult palju ja iga inimest aitab erinev lähenemine. Mõnikord võib olla abi näiteks Thich Nhat Hanhi raamatust “Meelerahu igas sammus”, teinekord hoopis mõnest praktilisemast Tony Robbinsi teosest. Aga aina enam märkan, et eneseabiraamatutest enam leian vastuseid hoopis enda seest.

Head Uudised GoodNews