1. Avaleht
  2. Hingele
  3. TANTSIDES RÕÕMSAKS JA VABAKS I MUBA majas toimub Ekstaatiline tants
TANTSIDES RÕÕMSAKS JA VABAKS I MUBA majas toimub Ekstaatiline tants

TANTSIDES RÕÕMSAKS JA VABAKS I MUBA majas toimub Ekstaatiline tants

18. novembril toimub MUBA Tallinna Muusika- ja Balletikoolis Ekstaatiline tantsuõhtu, mida korraldab enesearengu teejuht Tiit Trofimov.

„On jälle aeg korraldada üks vägev ja rõõmu täis pidu, kus saame mõnusa ekstaasi täis muusika saatel ennast täielikult välja elada ja tunda ennast vabadena,“ sõnab Tiit ja lisab, et seekord tuleb osalejaid ekstaasi viima DJ Mario Pruul, kes annab endast 150 protsenti, et kõigil oleks unustamatu pidu.

Foto: Shutterstock.com

Inimeste seisund ilma alkoholita on nii palju kordi ägedam

Kuna DJ Mario Pruul ei tarbi ise juba aastaid alkoholi, siis teab ta omal nahal, kui erinev on tantsida, nautida liikumist, oma keha ja rütme ilma alkoholita ning soovib seda kogemust pakkuda ka teistele.

Tema sõnul alkoholiga peol püüavad inimesed ennast välja elada ja energiad on tavaliselt südame tasandist madalamad. Alkoholivabal peol saavad aga inimesed minna enam just muusika sisse ja oskavad läbi peenema tunnetuse lubada helidel ja vibratsioonil avada oma tajusid – energiad on pigem südame tasandil ja kõrgemal. “Inimeste seisund on ilma alkoholita lihtsalt nii palju kordi ägedam. Minu arvates alkoholiga pidu n-ö lõhub inimest, alkoholivaba pidu aga tõstab ja tervendab,” ütleb ta.

Inimeste seisund on ilma alkoholita lihtsalt nii palju kordi ägedam.

Head Uudised GoodNews