1. Avaleht
  2. Lugemist
  3. Mida inimesed praegu enim vajavad? Raamatute müügi edetabel näitab, et elutervet pohhuismi
Mida inimesed praegu enim vajavad? Raamatute müügi edetabel näitab, et elutervet pohhuismi

Mida inimesed praegu enim vajavad? Raamatute müügi edetabel näitab, et elutervet pohhuismi

Apollo raamatupoodide müügiedetabeli tipus esimesel kohal on Tom Walsbergi “Eluterve pohhuist”. Walsberg kirjutab oma raamatus, et kuigi ta südamest soovib, et kõikide inimeste elu oleks kerge, voolav ja pingevaba, teab ta ka seda, et pole mõtet ise teiste murede pärast pingesse minna. Liialt pabistada teiste heaolu pärast, võtta teiste emotsioone liiga tõsiselt ega tõmmata end kangeks, kui keegi teine on närvis, mures, krampis või ahastuses. “Kirjutan raamatus, kuidas jätta end teiste emotsionaalsest prügist ja verbaalsest jurast puutumata. Ja kui sa saadki solgiga pihta, siis kuidas see ruttu maha pühkida ja maha pesta,” ütleb ta ise.

10 soovitust, kuidas olla eluterve pohhuist

  1. Eluterve pohhuist ei võta elu liiga tõsiselt. Ta teab, et ta niikuinii ei pääse sellest eluga.
  2. Eluterve pohhuist teab, et ainuke kindel asi maailmas on see, et kõik muutub.
  3. Eluterve pohhuist teab, et ka kõige pingelisema olukorra võib lahendada üks korralik kärakas peeru. Ei ole võimalik end ribadeks naerda ja olla pinges samal ajal.
  4. Eluterve pohhuist teab, et apsud on nagu pussnoad! Nad kas teenivad sind või lõikavad sind valusalt, olenevalt sellest, kas sa haarad kinni terast või käepidemest.
  5. Seistes väljakutse ees, küsib eluterve pohhuist iseendalt: : “Kas see on eluohtlik?” Kui pole, siis ta teeb ära. Poogen.
  6. Eluterve pohhuistil on vanusest täiesti suva. Välja arvatud, siis kui sa oled juust.
  7. Eluterve pohhuist võtab elus ainult ühte asja väga tõsiselt. Huumorit.
  8. Eluterve pohhuist ei võta joogat eriti tõsiselt. Aga ta teab, et jooga eesmärk pole mitte pead tagumiku poole painutada, vaid hoopis pea tagumikust välja tõmmata.
  9. Eluterve pohhuist ei vaata telekat ega loe ajalehti. Ta peseb oma ajusid ise.
  10. Eluterve pohhuist ei ole tuim kala, kes millelegi ei reageeri. Ta lihtsalt valib, millised olukorrad väärivad tema reaktsiooni ja millised mitte.

Raamatu saab tellida Apollo e-poest

Head Uudised GoodNews