1. Avaleht
  2. Hingele
  3. MEES MUUTUB! Jesper Parve selle aasta jõulusoovid lähtuvad pigem vaimsetest huvidest
MEES MUUTUB! Jesper Parve selle aasta jõulusoovid lähtuvad pigem vaimsetest huvidest

MEES MUUTUB! Jesper Parve selle aasta jõulusoovid lähtuvad pigem vaimsetest huvidest

Apollo raamatupoes toimuva jõulukampaania raames avaldab rida tuntud autoreid ja avaliku elu tegelasi, mida nad iseendale ja oma lähedastele jõuludeks kingivad ning mida pühadeaeg nende jaoks tähendab. Äsja oma uue raamatu “Mees. Otse ja ausalt” avaldanud Jesper Parve selle aasta jõulusoovid lähtuvad pigem vaimsetest huvidest.

Jesper Parve sõnul ei ole nende perel tegelikult enam ühtegi asja vaja. “Parema meelega loeme hoopis raamatuid ja vaatame filme,“ tunnistab Parve, kelle jaoks tähendabki saabuv jõuluaeg pigem seda, et ei joosta ega rabeleta ringi, vaid ollaks rahulikult perega kodus. “Kindlasti võtame ka poole vähem telefonikõnesid vastu.”

“Kui rääkida jõulukingitustest, siis on meie jaoks väga oluline ka sõpradega koos veedetud aeg, aga kui jutust jääb väheks, siis on minu soovitus soetada uus Eesti mäng, kus on üle tuhande küsimuse nii kaugemast ajast kui ka meie lähiminevikust,” rääkis Parve, et selline mäng on ühelt poolt hariv, aga teisalt ka meelelahutuslik ja seltskondlik.

Ise kavatseb Parve endale lugemiseks soetada käsiraamatu “Mida naised tahavad”. “Ehk saan siis lõpuks ka sellele küsimusele vastuse,” muheles Parve.

Head Uudised GoodNews