1. Avaleht
  2. Hingele
  3. LISATUD MEDITATSIOONI Reiki meister Marge Karu jagab meditatsiooni, mis aitab aktiveerida enda südameenergiad
LISATUD MEDITATSIOONI Reiki meister Marge Karu jagab meditatsiooni, mis aitab aktiveerida enda südameenergiad

LISATUD MEDITATSIOONI Reiki meister Marge Karu jagab meditatsiooni, mis aitab aktiveerida enda südameenergiad

Reiki meister Marge Karu sõnab, et me ise loome oma reaalsuse elu, milles elame. Millises teadlikkuse reaalsuses sina oled? Ta jagab meditatsiooni, mille abil saab erinevatel sageduste tasanditel enda südame energiaid ja armastuse teadlikkust aktiveerida, et end ette valmistada meid ümbritsevasse maailma allalaskuvate uute energiasageduste – ja teadlikkusega leebelt ja lihtsaks kohanemiseks!

Me ise loome oma reaalsuse elu, milles elame.

Foto: Shutterstock.com

Meditatsioonid aitavad üles leida iseennast

Algallika Valguse kanal, jagaja, kanaldaja ja abistaja energiates korrastumises Marge Karu selgitab, et tema ülesanne on viia hingesid üles oma algenergiatesse, koduplaneedile või Universumi Algse Valguse Lättesse, abistades Valguse sageduse tasandile tõusta, suunates ja aktiveerides Valgusega töötamise teadlikkusse.

Ta on Reiki meister õpetaja ja ka Karuna – Reiki Meister õpetaja, tegelenud Reiki ja Valgustervendusega juba 20 aastat, võimaldades huvilistel omandada Reiki Valgusteadlikkuse baasteadmisi, oskuseid, saada juurde sümbolite abil tervendamise võimalusi ning vaimsel teel avarduda. Ta teeb individuaalseid rännakuid nii seansil, kui grupimeditatsioonides ja puhastusi – korrastusi inimesele, kodule, kontorile võõrastest negatiivsetest energiatest ja olenditest.

Foto: Shutterstock.com

”Olles Universumi Algse Valguse avatud kanal on seansid ja meditatsioonid otseselt puhta teadvusega Valguse juhtimise all, tänu millele ei sekku minu tahe ega energiad toimuvasse. Minu juurde jõuavad kõrgemate valguse tasandi energiate ja olendite poolt saadetud abivajajad. Põhjuseta ja lahendusteta asjaolusid pole,” räägib ta.

Marge viib läbi meditatsioone ja peab neid eelkõige õppematerjalideks, mis aitavad üles leida iseennast, saada ühendust oma algse olemusega. Ta lisab, et õpid ennast igal tasandil puhastama, korrastama, täitma end valgusega ja avama südame tasandit. Marge on teinud lühemaid ja pikemad häälmeditatsioonid, mis on enese korrastamiseks, energiate aktiveerimiseks, teadlikkuse tõstmiseks ning selleks, et luua planeedile Maa tänu enda Valguse sagedusele tõstmisele puhta Valguse oreool ja endale võimas Valguse juhttee uues saabunud aastas.

”Kui muidu liikusime korrastuste ja uuenduste teostamiseks seansil või meditatsioonis kõrgemale sageduse tasandile, siis nüüd on näidatud, et see kõrgem sageduse tasand ümbritseb teadlikkust muutnud inimest siin maailmas nagu oleks kõrgem teadvus n-ö alla laskunud. Sa eladki selles Uues Maailmas. Lood aga Uut Maailma omade soovide, taotluste ja otsustega. Millised need on? Uue Maailma reaalsust saad luua ja selles olla püsivalt, olles igapäevaselt hetke teadlikkuses, keskmes, oma südames ja tingimusteta armastuse seisundis. Seega oled iga hetkeliselt loomises, loomeseisundis,” selgitab ta.

Marge ütleb, et kui sina oled Valgus, siis Maailm sinu ümber on Valgus ja sa oled püsivalt Valguse reaalsuses ehk siis puhta kõrgema sageduse tasandi loome energias. Sa oled Valgusolend ja lood iga oma sõna, mõtte ja teoga. Teadvusta seda. Ole tähelepanus. Ole teadlikkuses. Püsi hetkes. Ole enda keskmes. Oled ühenduses oma südame teadvusega.

Foto: Shutterstock.com

Südame kaudu oled aga ühenduses Universumi teadmiste, tarkuste ja tingimusteta armastusega. Läbi avatud südametasandi kiirgad seda kõike ümbritsevasse maailma. Läbi avatud südame kanali liigub sinusse piiritu valgus ja armastus. Täidab sind. Ümbritseb sind. Tervendab sind. Hoiab sind kõrgemas teadvuse sageduse tasandis.

”Ja maailm on sinu jaoks avali. Elu on kerge, kulgemises ja kõikvõimalikkuses, lahenemistes ja heaolus, sest sa ise oled enda sisemuses seda kõike. Ja siis on ka sinust kiirguv energia seda ning mida oled, seda tõmbad magnetina enda ellu,” ütleb ta.

Kõik on iga hetkeliselt muutumises. Kõigil on õigus omale reaalsusele aga valgust kiirgavate inimeste hulga kasvuga suureneb ka inimeste ja maailma liikumine kõrgemale sageduse tasandile, Valguse suunas. Luba endale unistamist, mõtle loovalt südame armastusega.

”Tea, et Armastus on kõik! Armastades ennast avad südame tingimusteta armastuse kõrgsagedusliku energia voole ja sul on, mida Maailmale jagada ja kiirata. Ja siis sa oled nagu Valgusemajakas kogu planeedile, inimestele, maailmale ning sinu valgus aktiveerib kõik ümbritseva, iga hingekese, kogu elusoleva, terve maailma samuti vastuvõtuks puhtale Universumi Algsele Valguse energiale,” ütleb ta.

Luba endale unistamist, mõtle loovalt südame armastusega.

Foto: Shutterstock.com

Praegune aeg soodustab südametasandi avanemist

Marge sõnul avanes 12. aprillil väga võimas kõrgema sageduse tasandi portaal, mis võimaldas uusi algusi nii isiklikul tasandil, kui suures plaanis. Selle portaali energiad avardavad loome- ja elujõupotentsiaale, soodustades südametasandi avanemist ning tingimusteta armastuse domineerivaks emotsionaalseks fooniks muutumist.

Ta sõnab, et see võib kaasa tuua segavate, raskete, veel lahustumata vanade emotsioonide üleskerkimise ja aktuaalseks tulemise. Uued allalaskuvad energiad muudavad maailma jäädavalt ja ülikiiresti ning on vaja nende muutustega õppida kaasa minema ja enda elu ümber orienteeruda uude elutemposse. Liigud energiates uude teadlikkusse, kasvades vaimus ja arenedes hingeliselt iseenda teadlikkusse oma vaimolemusest ja valgusest, oma algsest vaimujõust ja väest, mida omasid siia maisesse maailma kehastumise hetkel. Läbi südame teadlikkuse oled igal hetkel ühenduses iseenda vaimuvalgusega ja Universumi armastuse valgusega.

Foto: Shutterstock.com

Ta jagab meditatsiooni, milles vabastad end kõigest, mis segab sind edasi liikuda, olla püsivalt rahu ja tasakaalu, õnne ja rõõmu, armastuse ja valguse, kõikvõimalikkuse ja Mina Looja sageduse tasandil.

KUULA MEDITATSIOONI!

Head Uudised GoodNews