1. Avaleht
  2. Hingele
  3. KUULA SAATEID I “Ausad Naised” jagavad oma kogemusi ja elufilosoofiat ehedalt ja ausalt
KUULA SAATEID I “Ausad Naised” jagavad oma kogemusi ja elufilosoofiat ehedalt ja ausalt

KUULA SAATEID I “Ausad Naised” jagavad oma kogemusi ja elufilosoofiat ehedalt ja ausalt

Chris Kala, ”Ausad Mehed” podcasti eestvedaja ja kahe raamatu autor tuleb välja teise podcasti ehk taskuhäälinguga. Sellel korral ei ole saatejuhtideks tema, vaid väljavalituks ostunud Enely Krusell ja Elis Liivaru, kes hakkavad Chrisi juhendamisel vedama podcasti nimega “Ausad Naised”.

”Sisuliselt on tegemist väga sarnase kontseptsiooni ja podcastiga nagu ”Ausad Mehed”, lihtsalt teemakäsitlus on läbi kahe naise perspektiivi. Idee oli ammu peas olemas, kuniks paar kuulajat pöördus küsimusega, kas on tulemas ka “Ausad Naised” podcast? Selle peale läks pirn põlema ja sain aru, et enda peas olnud idee on ka teistel huviorbiidis,” selgitab kahe podcasti eestvedaja Chris Kala.

Podcast ”Ausad Mehed” keskendub isiklikule arengule läbi eneseteadlikkuse ja iseenda analüüsimise edendamise. Saadete eesmärgiks on motiveerida ja inspireerida kuulajaid, olemaks rohkem ausam iseenda vastu, võttes seeläbi suuremat vastutust enda isikliku elu ees. Podcastis käsitletavad teemad on kõik väga elulised ja igapäevased, millega tihtipeale tegeleta ei soovita, kuid mis piisava tähelepanu korral eluliselt olulisi ja soovitud tulemusi siiski toovad.

“Ausad Naised” tahavad jagada oma kogemusi ja elufilosoofiat ehedalt ja ausalt

””Ausad Naised” podcast on justkui “Ausad Mehed” podcasti tütar-podcast,” naljatleb Chris ja lisab, et esialgu testitakse kuulajate kaudu ja saatejuhtide koostöö tulemusena idee pinnast ning pidavust. Kui need kaks aspekti rohelise tule saavad, siis tullakse eraldi brändiga välja.

”Podcasti idee jōudis minuni Chrisi enda kaudu. Kuna oleme omavahel tuttavad juba varasemast ajast, Chris oli minu koolivend, otsustasime pika planeerimise peale, et saame lōpuks kokku. Sealt sai ka alguse “Ausad Naised” podcasti mōte. Olin ideega kohe päri, sest tundsin juba pikka aega sisemist soovi enda kogemusi ja mõtteid ning elufilosoofiat inimestega avatult jagada,” selgitab Enely.

”Podcastimine tundus mulle juba aasta tagasi väga huvitav eneseväljendamise viis. Paljud inimesed ja tuttavad, keda enda ümber jälgisin, alustasid podcastimist või tegid juba seda. Üks minu enim kuulatud podcaste oli “Ausad Mehed” – see on nii ehe ja autentne. Mul oli mõte täiesti oma podcast teha, aga kuna ”Ausad Mehed” kontseptsioon mulle väga meeldis, mõtlesin, et kasutan võimalust ja kirjutan neile ja siin on siis tänaseks tulemus. Mul on hea meel ja au seda väärtust läbi ”Ausad Naised” podcasti edasi kanda. Tänan siinkohal Chris Kala, kes mulle selle võimaluse andis,” jagab oma kogemust teine saatejuht Elis.

Mõlemal naisel, nii Enelyl kui ka Elisel puudus varasem podcastimise kogemuse. Sama oli tegelikult ka ”Ausad Mehed” podcasti loojate puhul.

KUULA KÕIKI SAATEID!

Head Uudised GoodNews