1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kuressaares toimub Kreet Rosin-Pindmaa koolitus mõttemustrite muutmisest
Kuressaares toimub Kreet Rosin-Pindmaa koolitus mõttemustrite muutmisest

Kuressaares toimub Kreet Rosin-Pindmaa koolitus mõttemustrite muutmisest

„Kui hoiame eneses saboteerivaid mõttemustreid, vaatenurki või uskumusi, on meis vähem ruumi elurõõmule ja elamise kergusele,“ sõnab Holistilise Teraapia Instituudi lõpetanud terapeut, harfimängija, muusikalooja ja vaimsete praktikate õpetaja Kreet Rosin-Pindmaa.

Foto: Grethe Rõõm

Kreet tõdeb, et meil kõigil on mittepanustavaid mõtteid, millest suur osa on imbunud meie meelde lapsepõlves – vastavalt sellele, mida nägime ja kogesime. Kahjustavate mõttemustrite muutmine võib muuta kogu sinu elu. Kuidas muutust luua?

Sellest tulebki juttu mõttemustrite muutmise koolitusel 28. märtsil SPIK saalis, aadressil Pikk 39 Kuressaare, kus tehakse ka praktilisi harjutusi ning õpitakse mõned tõhusad võtted kodus kasutamiseks.

Kreet aitab tõhusate tehnikate abil inimestel toime tulla erinevate õppetundidega, mida elu pakub – kas siis tervisehäda, keerulise situatsiooni või sassis suhte näol. Kreedalt on ilmunud mitmeid raamatuid, sealhulgas „Mina olen väärtuslik“, „Piirangutest priiks“ ja “Armastuse read”.

Koolitus lõpetatakse Kreeda harfikontserdiga!

Foto: Grethe Rõõm

Koolitusele tuleb enne registreeruda, sest kohtade arv on piiratud. Loeng on Saaremaa Vähiühingu liikmetele tasuta, mitteliikmete osalusrõõm on 5 € ja see läheb saarlastest vähipatsientide abistamiseks.

Head Uudised GoodNews