1. Avaleht
  2. Sündmused
  3. Kuidas teha raskest kogemusest suurim kingitus? Maria Baydar viib läbi töötoa väärkohtlemisest taastumiseks
Kuidas teha raskest kogemusest suurim kingitus? Maria Baydar viib läbi töötoa väärkohtlemisest taastumiseks

Kuidas teha raskest kogemusest suurim kingitus? Maria Baydar viib läbi töötoa väärkohtlemisest taastumiseks

Coach, vaimse heaolu strateeg ja kolme raamatu autor Maria Baydar korraldab septembri lõpus töötoa, mille eesmärk on aidata osalejatel terveneda väärkohtlemise jäetud sügavatest haavadest. 23. septembril toimuvas töötoas luuakse turvaline ja toetav keskkond, kus uuritakse väärkohtlemise mõju psüühikale, emotsioonidele ja kehale.

Maria Baydar. Foto: Mirjam Veisner

Osalejad saavad praktilisi tööriistu, kuidas taastada eneseväärikus, sisemine tasakaal ja usaldus iseenda ning maailma vastu. Töötoa teemad hõlmavad, kuidas teha raskest kogemusest oma elu suurim kingitus ja kuidas toetada ennast või lähedasi keerulistest kogemustest taastumisel.

Töötuba sobib kõigile, kes soovivad leida uusi viise emotsionaalseks taastumiseks ning toetust ja teadlikkust oma tervenemisprotsessis. Oodatud on kõik, kes tunnevad, et vajavad juhendamist ja tuge keeruliste kogemuste läbimisel ja terviklikkuse taastamisel.

  • Maria Baydar, kellel on rohkem kui 10-aastane praktiline kogemus, on kirjutanud kolm raamatut ning loonud eneseregulatsiooni meetodi, Baydari polüteraapia. Ta lubab, et osalejad lahkuvad töötoast uute teadmiste ja vahenditega, mis aitavad neil igapäevaelus positiivseid muutusi luua.

Rohkem infot töötoa kohta leiad SIIT.

Head Uudised GoodNews