1. Avaleht
  2. Inspireeriv
  3. Kuidas saada omal alal suurepäraseks, isegi meistriks?
Kuidas saada omal alal suurepäraseks, isegi meistriks?

Kuidas saada omal alal suurepäraseks, isegi meistriks?

Müügiala elav legend Grant Cardone kirjutab raamatus “Müü ise või sulle müüakse” sellest, kuidas saavutada enda elus ja äris juhtpositsioon. Autor selgitab raamatus, kuidas ületada elus vastasseise, milliseid veenmise kunste kasutavad edukad inimesed, mis on peamine põhjus, miks inimestele ei meeldi müük ja millised on müügis edu saavutamiseks olulisimad sammud.

Aga kuidas siis saada suurepäraseks või lausa meistriks? Avaldame raamatust katkendi, mis sellele küsimusele vastuse annab.

Suurepärased

Kuidas saada omal alal suurepäraseks, isegi meistriks? Esimene ja kõige olulisem samm on pühenduda täiel määral! Pühenduma tähendab täielikult millegi tegemisele anduma.

Vältimatu tõde on see, et ükskõik milles suurepäraseks saamiseks pead selle tegemisele täielikult anduma. Kui valid oma eluteeks müümise, pead müügile andma nii enda, oma energia kui ka vahendid. Kui sinu valik ei ole müümine, on parem siiski aru saada, et kogu edukus sõltub müügioskusest ja seega õpi see pigem selgeks. Pead end veenma, et just seda on vaja õppida saamaks elus täpselt, mida soovid, ja just selle abil saad kõik rikkused kätte.

Vältimatu tõde on see, et ükskõik milles suurepäraseks saamiseks pead selle tegemisele täielikult anduma.

Kuidas pühenduda? 

Mina pühendun nii, et kõrvaldan kõik muud võimalused ja andun täielikult sellele, et õppida ühe teema kohta kõike, mis on võimalik. Minus lööb välja fanatism, oled sajaprotsendiliselt teemasse imbunud, kurguni sees, superfriik! Ma ei sea valitud teed kahtluse alla ja sukeldun ülepeakaela sisse. Isegi nii, et ei uuri mingeid alternatiivseid võimalusi.

Pühenduda on sama kerge kui parkimiskohta valida. Leia koht, pargi ja astu autost välja. Sa ei otsi teist parkimiskohta. Pühendud ja asi vask. Pühenduda tähendab teha raudkindel otsus, lõpetada kahtlused ja seejärel kinnitada oma pühendumus tegevusega.

Pühenduda tähendab teha raudkindel otsus, lõpetada kahtlused ja seejärel kinnitada oma pühendumus tegevusega.

Pühendu täie rauaga

Kui oled pühendunud oma elukaaslasele, siis on hea nõu lõpetada uue elukaaslase otsimine. Võtad selle, kes sul on, ja teed nii, et kõik oleks kõige parem. Kas sa võiksid leida kellegi ilusama, targema ja õnnelikuma? Võib-olla, aga see ei ole pühendumine. Pühendumine tähendab seda, et oled sajaprotsendiliselt asjas sees, et oled otsimise lõpetanud ja teed oma väljavalitud inimesest kõige ilusama, targema ning õnnelikuma inimese. Ma pigem pühenduksin valesse asjasse täie rauaga kui õigesse asjasse poolenisti.

Pühendumine tähendab seda, et oled sajaprotsendiliselt asjas sees, et oled otsimise lõpetanud.

Pühendu ja olgugi nii!

Raamatu saab tellida kirjastuse Million Mindset E-poest

Head Uudised GoodNews