1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars ja kellele see sobib?
Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars ja kellele see sobib?

Kaidi Karilaid selgitab: mis on Access Bars ja kellele see sobib?

Õnnekoolitaja ja Access Consciousness vahendaja Kaidi Karilaid selgitab, et Access Bars on elumuutev kehaprotsess, mis jääb sulle tööriistaks kogu sinu eluks, et sa saaksid luua omale elu, mis tuleb sinuni kerguse, rõõmu ja hiilgusega. “Kujutle, kui keegi vajutaks nuppu ja vaigistaks su peas selle hääle, mis ütleb, et sa pole piisavalt hea või et sa ei suuda saavutada seda, millest unistad. Kõik piirangud, mis sa oma elus lood, on seotud sinu mõtete, ideede, hoiakute, otsuste ja uskumustega selle kohta. Õrn Barsi-punkti puudutus ja sa hakkad puhastama seda, mis on lukustatud, mis hoiab sind uskumas, et sa ei saa elada elu, mille võimalikkusest sa oled alati teadlik olnud,” selgitab ta Barsi olemust.

Access Bars on peas 32 punkti, mille õrnal puudutamisel saavad muutuda kõik mõtted. Access Barsi tutvustas Gary Douglas 1990. aastate alguses. Täna praktiseeritakse Access Barsi rohkem kui 170 riigis. See sobib kõigile ja seda võimast ja pragmaatilist vahendit kasutavad üle maailma pered, koolid, ettevõtted, atleedid, vanglates, psühholoogid, kunstnikud ja paljud teised.

Kuidas see mõjub?

Kõige sagedamini antakse tagasisidet, et tajutakse täielikku lõõgastust. Paljud inimesed jäävad magama, isegi väga lärmakas keskkonnas. Mõned inimesed näevad pilte, teistel on kehades aistingud, nagu surinad, kirvendused, soojus, tõmblused või värinad.

Kaidi Karilaid jagab ühe vägeva neiu Laura kogemust.

Laural diagnoositi anorexia nervosa ja ärevusega depressioon. Tal olid naiselikud ja teismeea kehalised funktsioonid täielikud lakanud ja lõpuks otsustas ta vabatahtlikult lastehaiglasse ravile minna. Laura oli kahe aasta jooksul umbes 3 korda statsionaarsel ravil, mille vältel käis 3-4 korda psühholoogide ja psühhiaatri vastuvõtul. Ta tõdeb, et tema tervislik ja vaimne seisund nende kahe aasta jooksul siiski pigem halvenes.

Laura kuulis ema sõbranna käest Barsist ning lasi seda endale teha. “Ma olen üldiselt väga ratsionaalne inimene ega uskunud seda väga. Pärast kahte seanssi hakkasid asjad tohutu kiirusega muutuma, see oli uskumatu,” kirjeldab ta oma kogemust. “Ma mäletan hästi, kuidas ema mulle hiljuti ütles, et ta pole mind mitu aastat nii südamest naermas kuulnud. Loomulikult on mul paremaid ja halvemaid päevi, kuid pärast kolme Barsi-seanssi pole mul nii halbu päevi enam olnud.

Laura pole küll siiani täiesti terve, aga Bars on teda tema sõnul aidanud rohkem kui kõik arstid, psühholoogid, psühhiaatrid, antidepressandid ja rahustid.

Head Uudised GoodNews